Naujas L. DiCaprio „laimikis“ – „Victoria's Secret“ manekenė N. Agdal | KaunoDiena.lt

NAUJAS L. DICAPRIO „LAIMIKIS“ – „VICTORIA'S SECRET“ MANEKENĖ N. AGDAL

  • 0

Leonardo DiCaprio (Leonardas DiKaprijas), jaučiantis silpnybę podiumo gražuolėms, gegužę ėmė slapta susitikinėti su buvusia rokerio Adamo Levine'o (Adamo Levino) mergina, danų manekene Nina Agdal.

O praėjusį mėnesį porelė kartu atostogavo Montoke Niujorko valstijoje ir vienoje privačioje Bahamų saloje, praneša „Us Weekly“.

41 metų „Oskaro“ laureatas ir 24 metų žurnalo „Sports Illustrated“ viršelio mergina susitikinėja, tvirtina šaltiniai iš „Victoria's Secret“ manekenės aplinkos.

Tuo tarpu aktoriaus, turėjusio daugybę romanų su podiumo gražuolėmis, draugas sako, kad tai „superlaikina“.

N. Agdal anksčiau susitikinėjo su modeliu Reidu Heidenry (Ridu Heidenriu). Dvejus metus draugavusi pora pastarąjį kartą kartu buvo pastebėti balandį.

„Hju Glaso legendos“ (The Revenant) žvaigždė pastaruoju metu buvo siejamas su kita „Victoria's Secret“ manekene Chelsey Weimar (Čelsi Veimar).

Ankstesnių jo draugių sąraše puikuojasi gražuolės Kelly Rohrbach (Keli Rorbach), Toni Garrn (Toni Garn), Erin Heatherton (Erin Heterton), Blake Lively (Bleik Laivli) ir Ana Vjalicyna, dar viena A.Levine'o buvusioji. Rusų manekenė su grupės „Maroon 5“ atlikėju ėmė susitikinėti 2010-ųjų pradžioje, tačiau po dvejų metų išsiskyrė.

L. DiCaprio, anksčiau taip pat palaikęs ilgalaikius santykius su supermanekenėmis Bar Refaeli (Bar Refaeli) ir Gisele Bundchen (Žizel Bundšin), jau kurį laiką verčia savo gerbėjus spėlioti apie savo ryšius su popmuzikos žvaigžde Rihanna (Rijana), su kuria nekart buvo pastebėti drauge leidžiantys laiką. Balandį garsenybės vėl pakurstė gandus apie savo romaną, kai drauge linksminosi muzikos festivalyje Koučeloje.

Aktorius, kuris, akivaizdu, neskuba susitupėti, anksčiau šiais metais interviu žurnalui „Parade“ sakė, kad palieka likimui tvarkyti asmeninį gyvenimą.

„Tas laikas ateis, kai tam bus laikas“, – sakė L. DiCaprio, paklaustas, ar tiki santuoka.

„Tiesa yra tai, kad santuokos negali numatyti. Negali jos suplanuoti. Tai tiesiog nutiks, kai nutiks“, - sakė jis.

GALERIJA

  • Naujas L. DiCaprio „laimikis“ – „Victoria's Secret“ manekenė N. Agdal
  • Naujas L. DiCaprio „laimikis“ – „Victoria's Secret“ manekenė N. Agdal
  • Naujas L. DiCaprio „laimikis“ – „Victoria's Secret“ manekenė N. Agdal
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS