Naujausias „Juros periodo pasaulio“ tęsinio anonsas žada dar daugiau nuotykių | KaunoDiena.lt

NAUJAUSIAS „JUROS PERIODO PASAULIO“ TĘSINIO ANONSAS ŽADA DAR DAUGIAU NUOTYKIŲ

  • 0

Prieš keletą mėnesių kino kompanija „Universal Pictures“ nudžiugino didžiausius dinozaurų fanus pirmuoju filmo „Juros periodo pasaulis: Kritusi karalystė“ (angl. „Jurassic World: Fallen Kingdom“) anonsu.

„Super Bowl“ metu pristatytas antrasis juostos anonsas dar kartą nustebina ir nuteikia ypatingiems nuotykiams fikcinėje Isla Nublar saloje. Garsiausio filmo apie dinozaurus naujausioje dalyje pagrindiniai veikėjai bus priversti grįžti atgal į salą ir stengsis išgelbėti roplius nuo ugnikalnio išsiveržimo.

Ankstesnėje „Juros periodo pasaulio“ dalyje, kurią režisavo Colinas Trevorrowas, juostos herojai (aktoriai Chrisas Prattas ir Bryce Dallas Howard) sugebėjo išvengti visų parke atsiradusių pavojų ir iš jo ištrūko sveiki.

Filmui „Juros periodo pasaulis: Kritusi karalystė“ scenarijų parašė jau minėtasis C. Trevorrowas, bet režisieriaus kėdę perėmė J.A. Bayona. Į filmą sugrįš pagrindiniai aktoriai – C. Prattas, B. Dallas Howard, o prie šių aktorių kolektyvo prisijungs ir Jeffas Goldblumas, vaidinsiantis daktarą Ianą Malcolmą, kurį gerbėjai tikrai prisimins iš pirmųjų „Juros periodo parko“ dalių.

Nuotykių filmo „Juros periodo pasaulis: Kritusi karalystė“ pasaulinė premjera įvyks 2018 metų birželio 22 dieną.


buvaukine.lt

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS