Naujuoju „Lietuvos balso“ reporteriu tapęs I. Lelys: tikėjausi pergalės | KaunoDiena.lt

NAUJUOJU „LIETUVOS BALSO“ REPORTERIU TAPĘS I. LELYS: TIKĖJAUSI PERGALĖS

  • 0

Klaipėdos „Švyturio“ arenoje kartu su Monikos Marijos šventiniu koncertu įvyko ir didysis „Lietuvos balso“ projekto reporterių finalas. Nurungęs Moniką Šalčiūtę ir Kristiną Radžiukynaitę naujuoju šeštojo projekto sezono reporteriu buvo išrinktas Ignas Lelys.

„Tikėjausi pergalės, nenorėjau tik dalyvauti, ši pergalė man labai svarbi, labai daug reiškia ir man pačiam, mano šeimai ir mano draugams, taip pat ir žmonėms, kurie mane labai stipriai palaikė. Merginos buvo labai rimtos konkurentės. Monika turi tiek sekėjų, kiek aš turbūt gyvenime neturėsiu, o jų palaikymas labai svarbus. Kristina, kuri jau dalyvavo „Balse“, jau turėjo labai didelį publikos palaikymą labai, kas nebalsuotų už mergaitę su ukulėle ir geltona suknele, taip pat ji stipri aktorė, tad varžovės buvo tikrai rimtos ir rimtai nusiteikusios pergalės neatiduoti labai lengvai“,– sako Ignas Lelys.

Vaikinas patikina, kad kovoti dėl pergalės tikrai nebuvo lengva, tad Ignas sugalvojo  būdą, kaip paraginti savo sekėjus balsuoti būtent už jį.

„Per „Instagram Story“ paaiškinau, kokie balai už ką bus gaunami, tad prašiau jų dviejų dalykų: balsuoti „Facebooke'e“ ir įsidėti pas save į „Story“, kad už mane balsuotų kiti. Už tai jiems pažadėjau įrašyti asmeninę vaizdo padėką, tai iki šiol tą darau, nes žmonių buvo neįtikėtinai daug ir be jų tikrai nebūčiau laimėjęs“,– išduoda Ignas Lelys.

Už tai jiems pažadėjau įrašyti asmeninę vaizdo padėką, tai iki šiol tą darau, nes žmonių buvo neįtikėtinai daug ir be jų tikrai nebūčiau laimėjęs.

Trečiuoju radistu dažnai vadinamas Ignas juokiasi, kad sunkiausia visos tiesioginės transliacijos dalis buvo tik tuomet, kai jis buvo paskelbtas nugalėtoju.

„Sunkiausia buvo pabaigoje tiesioginiame eteryje perskaityti rėmėjus. Kai tau praneša, kad esi laimėtojas, emocijos veržiasi per kraštus, o tu turi nusiraminti ir pirmą kartą tiesiogiai prieš visus žiūrovus dirbti su profesionalu, kuris tai daro 10 metų. Tuo pačiu ir didelė garbė ir didelis stresas“,– apie kolegą Rolandą Mackevičių sako pirmą kartą tiesioginiame televizijos eteryje kalbėjęs I. Lelys.

Jau eidamas į reporterių atrankas Ignas patikina pasirūpinęs, kad jo planai vasarai iš anksto būtų sudėlioti taip, kad, laimėjus, šeštojo sezono filmavimams jo grafike vietos tikrai pakaktų.

„Susidėliojau planus, kad būtų įmanoma  ne tik laimėti, bet ir pilnai šitam darbui atsiduoti“,– patikina socialinių tinklų žvaigždė I. Lelys.

„Lietuvos balso“ nugalėtojos Monikos Marijos balandžio mėnesį dar laukia du turo koncertai – Kaune ir Šiauliuose, kuriuose pirmą kartą naujojo projekto reporterio pareigose darbuosis ir I. Lelys.  Abiejuose miestuose koncertų metu įvyks ir dalyvių atrankos į šeštąjį projekto sezoną, kurios lauks visų talentų, norinčių būti išrinktais gražiausiu šalies balsu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS