Netikėtas gyvenimo vingis: E. Purauskytė laukiasi pirmagimio | KaunoDiena.lt

NETIKĖTAS GYVENIMO VINGIS: E. PURAUSKYTĖ LAUKIASI PIRMAGIMIO

  • 5

Pastaruoju metu žiniasklaidoje ir socialiniuose tinkluose ypač garsėjanti verslininkė Erika Purauskytė ir vėl dėmesio centre. Neseniai "Valandoje su Rūta" pristatyta kaip karjeristė, kuriai svarbiau darbas nei šeimos kūrimas, pasirodo, laukiasi pirmagimio, skelbia delfi.lt.

Erika vaikelio turėtų susilaukti vasarą, gydytojai spėja, jog tai bus mergaitė.

E. Purauskytė, kaip minėta, pastaruoju metu ypač įsisuko į skandalus dėl savo pasisakymų socialiniuose tinkluose dėl "Mados infekcijos" atrankoje sudalyvavusios merginos antsvorio. Tuomet moteris sulaukė daug priekaištų dėl savo griežtų vertinimų, mat apkūnumą palygino su nesiprausimu.

Vėliau moterį užklupo kitas nemalonumas – jos buvęs mylimasis skulptorius Mindaugas Tendziagolskis apskundė dėl neteisėtai publikuojamų jo darbų, nenurodant autorystės. Moteris savo feisbuko profilyje pasidalino žinute, aiškinančia situaciją: "Kartu su Mindaugu Tendziagolskiu keletą metų kartu dirbome, kurdami unikalius reginius iki įmonės įkūrimo ir jau įkurtoje įmonėje. Tai buvo puikus ir produktyvus laikas, per kurį sukūrėme dešimtis ledo skulptūrų ir kitų ledo gaminių. Deja, tačiau mūsų keliai su Mindaugu išsiskyrė, – rašė Erika. – Tačiau aš toliau vadovauju įmonei, kurioje kartu kūrėme. Todėl, natūralu, demonstruodavome mūsų drauge ir kitų prie ledo projektų dirbusių specialistų sukurtus kūrinius. Tenka pripažinti, kad nuotraukose ne visada buvo nurodyti prie jų dirbę autoriai ir darbuotojai, nes to nepraktikuoja nei kolegos Latvijoje, nei Lenkijoje nei kitose šalyse, – bet tai ketinu ištaisyti jau artimiausiu metu, vos tik grįšiu iš savo keliones i Lietuvą ir turėsiu galimybę tai atlikti technologiškai. Apmaudu ir tai, jog Mindaugas dėl to nesikreipė tiesiai į mane, o iš karto pradėjo bendrauti skundų kalba," – taip teisinosi Erika.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

mao

cezariukas bus

mao

cezariukas bus

mao

cezariukas bus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS