Norvegijos atstovas „Eurovizijoje“ – kartą jau laimėjęs A. Rybakas | KaunoDiena.lt

NORVEGIJOS ATSTOVAS „EUROVIZIJOJE“ – KARTĄ JAU LAIMĖJĘS A. RYBAKAS

  • 1

2018-ųjų „Eurovizijoje“ dalyvaus 2009 m. konkurso laimėtojas Alexanderis Rybakas, kuris publiką sužavėjo nuoširdžia šypsena ir įspūdingu smuiko pasirodymu, o šiais metais Portugalijoje atstovaudamas Norvegijai jis atliks kūrinį „That’s How You Write a Song“.

Prieš devynerius metus vykusios „Eurovizijos“ laimėjimas buvo neeilinis – A. Rybakas susilaukė didžiausio kada nors konkurse buvusio palaikymo ir surinko 387 taškus iš šalių dalyvių balsavimo.

Šį kartą baltarusių kilmės dainininkas visą Europą prie ekranų prikaustančiame konkurse klausytojus bandys užburti pozityvia melodija ir šokti verčiančiu ritmu, tačiau nepamirš ir smuiko, kuriuo planuoja atlikti solo partiją pasirodymo pabaigoje.

„Neįsivaizduoju gyvenimo be smuiko. Pradėjau groti vos šešerių ir buvau vienintelis, kuris mokykloje grojo šiuo instrumentu. Tada tėtis man pasakė: „Žmonės yra linkę bijoti to, kas juos išskiria iš kitų, bet, jeigu tu pabandysi patikėti savo išskirtinumu, kiti taip pat tavimi patikės“, – padrąsinančiais tėčio žodžiais dalinosi A. Rybakas „Instagramo“ paskyroje.

Nors kilęs iš Baltarusijos, atlikėjas nesutinka dainų konkurse atstovauti šiai šaliai: „Kadangi nuo penkerių gyvenu Norvegijoje, noriu atstovauti jai. Kelis kartus prodiusavau dainą Baltarusijos atstovams, deja, pasirodymai nepraeidavo nacionalinės atrankos“, – oficialiame Eurovizijos puslapyje Eurovision.tv pasakoja A. Rybakas.

Lažybų punktų statistikos puslapio Oddschecker.com duomenimis, Norvergija patenka į galimų dainų-laimėtojų dešimtuką, tad po devynerių metų į „Eurovizijos“ muzikos ringą sugrįžęs A. Rybakas yra rimtas konkurentas. Pats atlikėjas sako nesiekiantis šlovės, o po pirmojo laimėjimo net atsisakęs dalyvauti vienoje žymiausių Amerikoje pokalbių laidų „Oprah Winfrey show“.

Vaikystėje A. Rybakas yra laimėjęs daugelį konkursų, o 2009 m. parsivežė „Eurovizijos“ laimėtojo titulą su daina „Fairytale“.

 

 

GALERIJA

  • Norvegijos atstovas „Eurovizijoje“ – kartą jau laimėjęs A. Rybakas
  • Norvegijos atstovas „Eurovizijoje“ – kartą jau laimėjęs A. Rybakas
  • Norvegijos atstovas „Eurovizijoje“ – kartą jau laimėjęs A. Rybakas
  • Norvegijos atstovas „Eurovizijoje“ – kartą jau laimėjęs A. Rybakas
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Viskas.

Balsuoju tik už jį.Geras balsas-pats eina. o rybakas tik žaidžia su juo.Kaip nori.Geraširdiškai ir lengvai.+puiki harizma.Gerai gaunasi..Sėkmės vaikinuk!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS