O. Pikul-Jasaitienė atskleidė savo pirmagimio vardą | KaunoDiena.lt

O. PIKUL-JASAITIENĖ ATSKLEIDĖ SAVO PIRMAGIMIO VARDĄ

Grupės „Naujos pupytės“ lyderė Oksana Pikul-Jasaitienė ir krepšininkas Simas Jasaitis antradienio popietę sulaukė sūnaus. Savo kūdikiui laiminga pora jau išrinko vardą. Apie tai laiminga mama paskelbė socialiniame tinklapyje.

Jau kitą dieną laime švytinti Oksana savo socialiniame tinklapyje parašė: "Vakar į mūsų šeimą atėjo angelas vardu Dominykas Jasaitis! Ačiū Jums už šiltus sveikinimus! Atsiprašome, kol kas į skambučius ir žinutes nespėjame atsakyti, mėgaujamės šiuo stebuklėliu mūsų gyvenime! Nauji jausmai mūsų šeimoje!"

Ši žinia, kurią Oksaną paskelbė su nuotrauka savo "Facebook" puslapio paskyroje, sulaukė beveik 29 tūkstančių patvirtinimų "patinka"! 

Savo stebuklėliui ir angelui Oksana su Simu išrinko Dominyko vardą.

Vardas Dominykas – lotynų kilmės, kuris reiškia gimęs viešpaties dieną – sekmadienį. 

Šis vardas taip pat gali būti kilęs iš lotyniško žodžio dominus, reiškiančio „Šeimininkas“.

Tiesa, antradienį, bet ne sekmadienį gimęs Dominykas Jasaitis savo vardadienius švęs ne vieną dieną: vasario 9, rugpjūčio 4, rugpjūčio 8 ir gruodžio 20.

Dominykas yra šventas vardas – šv. Dominykas globoja astronomus, astronomiją ir bites.

Šv. Dominykas Savijo yra minimas vasario 9 dieną. Jis globoja berniukus, choristus, chorus, jaunuosius dainininkus, neteisingai apkaltintuosius, bei jaunimą nusižengusį įstatymui.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

dpoyur

5IBwSs zrgdkqwdauux, [url=http://fdddiaghkabn.com/]fdddiaghkabn[/url], [link=http://ppcbvdozbzub.com/]ppcbvdozbzub[/link], http://cwfkteswawfz.com/

SUSIJUSIOS NAUJIENOS