Seimo nario P. Gražulio dukra: žinomų tėvų vaikams sudėtinga | KaunoDiena.lt

SEIMO NARIO P. GRAŽULIO DUKRA: ŽINOMŲ TĖVŲ VAIKAMS SUDĖTINGA

  • 5

„Žinomų tėvų vaikams sudėtinga, jie lyginami su tėvais dažnai ne jų pačių naudai, o pasiekimai nurašomi, esą viskas pavyko tik dėl garsios pavardės“, – jau šio ketvirtadienio vakarą 20 val. LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ pasakos garsaus politiko, Seimo nario Petro Gražulio dukra Marija Gražulytė-Šalaševičienė.

Tik nedaugelis žino, kad politiko dukra – diplomuota akušerė, kurianti papuošalus ir netgi turinti savo prekės ženklą „Mari armlet“, o jos kurtais papuošalais prekiauja ir vienas garsus kosmetikos bei parfumerijos parduotuvių tinklas.

„Faktą, kad mano dėdė – garsios grupės „Studija“ vokalistas Steponas Januška nutylėdavau, nes vos tik tai paaiškėdavo, visi mano pasiekimus priskirdavo dėdei, esą be jo aš būčiau – niekas“, – prisipažins dainininkas Deividas Bastys.

Tuo metu dainų autoriaus, aktoriaus Gedimino Storpirščio sūnus, teatro „Vandenyno dirbtuvės“ aktorius Ainis Storpirštis teigs, kad didžiuojasi garsia savo gimine. „Kartais mus vadina teatro mafija. Garsi pavardė jokia bėda, jei nebūčiau talentingas, nepadėtų nei garsi pavardė, nei pažintys“, – įsitikinęs A. Storpirštis.

Vilniaus legendos ir simbolio Kunigaikščio Vildaugo – Stasio Urniežiaus – dukra, aktorė Gabija Urniežiūtė prisimins savo jau mirusį tėtį. Akinukai, pypkė, butelis alaus, skrybėlė, eilėraščiai, ir kandūs pasisakymais apie valdžią – tokį kunigaikštį prisimena kiekvienas vilnietis.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

NEATSAKINGAI VAIRUOJA GRAZULYTE

Avarijos isvengti buvo paprasta. Dabar vel reiks tevelio pagalbos ir vel pavojus kelyje...

Algys

Jau veidelis parodo,kad nelemta jai auto vairuoti-uz Lietuva!

qqq

to ggg---nesinaudokit svetimu,naudoju ggg,bet aš nerašiau :)Negražu taip elgtis, pilieti !!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS