Parko įkūrėjas: pernai per šiurpnaktį ropojo vorai, šiemet – užvaldė kraują stingdantys klounai | KaunoDiena.lt

PARKO ĮKŪRĖJAS: PERNAI PER ŠIURPNAKTĮ ROPOJO VORAI, ŠIEMET – UŽVALDĖ KRAUJĄ STINGDANTYS KLOUNAI

  • 1

Kirkilų parke apsigyveno šimtai klounų, o išbandyti drąsą kviečiama klaidžiame siaubo labirinte. Plačiau apie tai – LNK reportaže.

Biržų rajone esančiame parke šiurpsta oda net siaubo namų įkūrėjui.

„Taip, labai baisu, ypač vakare, kai sutemsta, įjungiamas apšvietimas, muzika, įvairių garsų efektai, tikrai nėra jauku ir malonu vaikščioti. Nors ir paties viskas kurta, bet pačiam šiurpuliukai bėgioja“, – pasakojo Kirkilų pramogų parko įkūrėjas Deividas Simėnas. 

Dar taip baisu nėra buvę. Vieną dieną, atvykę į Kirkilų pramogų parką, žmonės čia rado šiurpą keliantį ir kraują stingdantį cirką. Parko teritorijoje apsigyveno daugybė klounų.

„Man pačiam labiausiai šiurpą kelia ši klounų grimerinė“, – sakė parko įkūrėjas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Vis dėlto neabejotinai daugiausiai emocijų čia kelia siaubo labirintas.

„Jeigu kas nors iššoks, tai… Man jau čia nebepatinka, šiurpu“, – kylančios baimės neslėpė pati LNK žurnalistė, panorusi išbandyti siaubo labirintą.

Biržai šiurpnakčio sostine tampa jau ketvirtą kartą. Anksčiau parką buvo apsėdę vorai, įvykusi ir zombių apokalipsė.

„Iš pradžių galvojome, kaip aplinkiniai reaguos, ar nepalaikys mūsų kokiais nors ligoniais, bet netrukus įsitikinome, kad visiems patinka – ėmė į parką plūsti minios adrenalino ištroškusių smalsuolių“, – sakė D. Simėnas. 

Vietiniams baisu, bet – ir šventė. Kasmet sukurti tokį šiurpą keliantį parką nėra lengva užduotis. Tam ruošiamasi ištisus mėnesius.

„Pasiruošimas užtrunka ganėtinai ilgai. Darbai prasideda jau vasaros pradžioje“, – atviravo Kirkilų pramogų parko darbuotoja Indra Simėnė.

„Visos dekoracijos, pradedant nuo skulptūrų, karuselių ir kitų instaliacijų, taip pat tuneliai – viską darome savo rankomis. Turime šaunią komandą. Kiekvienas įnešame  savo fantazijos – kaip kas gali, taip tas prisideda“, – pasakojo kita Kirkilų pramogų parko darbuotoja Gabrielė Burlingė.

Sukurti tokį adrenalino teikiantį parką atsieina tikrai nepigiai.

„Realiai visas vasaros pelnas, ką parkas uždirba, tą investuojame paskui į vieną renginį. Kiekviena dekoracija kainuoja labai daug, nes viskas daroma rankomis. Jokių plastmasių nėra ir pan.“, – sakė D. Simėnas. 

Organizatoriai pabrėžia, kad siaubo namai nėra skirti silpnaširdžiams, silpnų nervų žmonėms, bet ir jie ras čia veiklos, nekeliančios tiek daug adrenalino. Bet parko įkūrėjas guodžia, kad apalpusių iš baimės irgi čia dar nėra buvę.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Q

Visus juos sieja igimtas gilus idiotizmas

SUSIJUSIOS NAUJIENOS