Paviešinta pirmoji Velso princesės nuotrauka po operacijos | KaunoDiena.lt

PAVIEŠINTA PIRMOJI VELSO PRINCESĖS NUOTRAUKA PO OPERACIJOS

  • 5

Sekmadienį, praėjus beveik dviem mėnesiams po pilvo operacijos, Kensingtono rūmai socialiniuose tinkluose paskelbė pirmąją oficialią princesės Kate (Keit) nuotrauką.

Visą šį laikotarpį ji nesirodė viešumoje.

42 metų princesė, kurios vyras princas Williamas (Viljamas) yra Britanijos sosto įpėdinis, nuo sausio 29-osios, kai išėjo iš ligoninės, sveiksta savo namuose Vindzore, į vakarus nuo Londono.

Nuotraukoje Velso princesė, apsirengusi džinsais, megztiniu ir tamsia striuke, sėdi ant sodo kėdės ir šypsosi, apsupta trijų besišypsančių savo vaikų – George'o (Džordžo), Charlotte (Šarlotės) ir Louiso (Luiso).

„Ačiū už šiltus linkėjimus ir nuolatinį palaikymą per pastaruosius du mėnesius“, – sakoma prie nuotraukos pridėtoje žinutėje, kuri buvo paskelbta socialiniame tinkle „X“.

„Linkiu visiems laimingos Motinos dienos“, – sakoma žinutėje, kuri buvo pasirašyta Kate vardu. Motinos diena Jungtinėje Karalystėje šiemet minima šį sekmadienį.

 

 

Nurodoma, kad nuotrauką anksčiau šią savaitę padarė princas Williamas.

Ši šeimos nuotrauka yra pirmasis oficialus Kate atvaizdas, kurį karališkoji šeima paskelbė po sausio 16 dieną ligoninėje jai atliktos pilvo operacijos.

Pastarąjį kartą viešumoje ji pasirodė per karališkosios šeimos Kalėdų mišias Sandringame.

Kovo pradžioje įžymybių naujienų svetainės TMZ paskelbtose nuotraukose Kate su akiniais nuo saulės buvo užfiksuota vežama automobiliu. Svetainė teigė, kad šios fotografijos darytos pirmadienį netoli Vindzoro pilies.

Ačiū už šiltus linkėjimus ir nuolatinį palaikymą per pastaruosius du mėnesius.

JK žiniasklaidos priemonės, įskaitant „Daily Mail“ ir „The Sun“, nusprendė tų nuotraukų neskelbti.

Pastarosiomis savaitėmis socialiniuose tinkluose pasipylė sąmokslo teorijos dėl darbštumu ir pareigingumu garsėjančios princesės nesirodymo viešumoje.

Tokios kalbos kilo nepaisant to, kad Kensingtono rūmai buvo pranešę, kad Kate „greičiausiai negrįš prie viešųjų pareigų iki pat Velykų“.

Taip pat rūmai teigė, kad operacija nebuvo susijusi su vėžiu.

Beveik tuo pat metu, kai buvo paskelbta apie Kate operaciją, pranešta, kad Williamo tėvui karaliui Charlesui III (Karoliui III) atlikta operacija dėl gerybinio prostatos padidėjimo. Vėliau jam buvo diagnozuotas vėžys, bet karališkieji rūmai patikino, kad tai nesusiję su šia procedūra.

Kol gydosi, 75 metų karalius pasitraukė iš viešųjų pareigų, nors neseniai dalyvavo pamaldose ir surengė reguliarų susitikimą su britų premjeru.

Princesė Kate yra viena populiariausių britų karališkosios šeimos narių.

Ji ir Williamas ėmėsi daugiau karališkųjų pareigų, jaunesniajam karaliaus sūnui princui Harry (Hariui) su žmona Meghan (Megan) 2020 metais persikėlus į Jungtines Valstijas, o karaliaus broliui princui Andrew (Endriui) dėl draugystės su seksualiniu nusikaltėliu Jeffrey Epsteinu (Džefriu Epšteinu) iš esmės atsidūrus nuošalyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Soho . Londonas

MAN visai neidomi sita kurwa.

kokia

puiki šeima, vaikučiai gražūs kaip angeliukai. Sveikatos jiems vsiems.

dabartinių technologijų produktas

Jei nuotrauka atitiktu tikrovės, princesė ne tik padarytu nuotrauką, bet ir viešąjį pasirodymą, žinant jos būdą, todėl nuotrauka yra tik bakingemo rūmų melas, kuri lengva padaryti su dabartinėmis technologijomis. Laukiam tikru žinių, nuotraukų ir viešojo pasirodymo ,jei aplamai kada būs.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS