Pirmasis Dynoro pasirodymas Baltijos šalyse įvyks festivalyje „Summer Sound“ | KaunoDiena.lt

PIRMASIS DYNORO PASIRODYMAS BALTIJOS ŠALYSE ĮVYKS FESTIVALYJE „SUMMER SOUND“

  • 5

Lietuvių elektroninės muzikos žvaigždė Dynoro pirmą rugpjūčio savaitgalį pasirodys Liepojoje vyksiančiame festivalyje „Summer Sound“.

Rugpjūčio 2 dieną šio festivalio scenoje įvyks pirmasis Dynoro koncertas Baltijos šalyse. Taip pat „Summer Sound“ publiką šiemet linksmins amerikiečių pankai „Gogol Bordello“, britų didžėjus Sigala ir kiti muzikos atlikėjai.

Liepojoje bus galima išvysti ir daugiau lietuviškų vardų – dainininkę Jurgą, indie roko grupę „jautì“, antrus metus iš eilės festivalyje pasirodys latvių pamilti „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“. Programoje yra ir žinomi Latvijos atlikėjai – „Carnival Youth“, „Double Faced Eels“, „Very Cool People“ ir kiti. Kasmet festivalyje iš viso pasirodo per 50 atlikėjų.

„Summer Sound“ vyks jau devintą kartą. Per šį laiką jis tapo vienu svarbiausiu muzikos įvykių Baltijos šalyse. Tuo įsitikino tūkstančiai žiūrovų, kurie kasmet į Liepoją atvyksta pasimėgauti muzika, jūra ir kitais vasaros malonumais.

„Labai džiugu, kad festivalyje visuomet sulaukdavome iš Lietuvos ir atlikėjų, ir žiūrovų. Pastaraisiais metais formuodami programą skyrėme daugiau dėmesio tam, kad joje būtų daugiau atlikėjų, kuriuos mėgsta mūsų brangūs kaimynai. Tikiu, kad šiemet jaukiame Liepojos parke ir puikiame paplūdimyje sulauksime dar daugiau svečių iš Lietuvos, kuriems apsilankymas čia taps tradicija“, – sako festivalio organizatorius Uldis Paberzis.

Rugpjūčio 2-3 dienomis organizatoriai Liepojoje žada pasiūlyti ne tik koncertus, bet ir aibę veiklų, įvairių rūšių maisto vagonėlių net patiems išrankiausiems skoniams bei festivalio teritorijoje įsikūrusį pramogų parką.

GALERIJA

  • Sigala
  • „Gogol Bordello“
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Darius

fojash, fojash...

Ommusic

Puikią muziką kuria šis žmogus. Džiugu kad Lietuva išeina į pasaulo muzkos elitą šitoje srityje!

Anonimas

Kas čia per zombis - pankas kvailys Kauno diena nesiurpinkite skaitytoju su tokiomis foto ir straipsniais :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS