Pirmasis O. Pikul interviu po susitaikymo su S. Jasaičiu: ramus gyvenimas – ne man | KaunoDiena.lt

PIRMASIS O. PIKUL INTERVIU PO SUSITAIKYMO SU S. JASAIČIU: RAMUS GYVENIMAS – NE MAN

  • 14

Oksanos Pikul-Jasaitienės populiarumas neblėsta jau daugiau kaip dešimtmetį. Tačiau viešumas turi savo kainą ir neseniai plačiai žiniasklaidoje nuskambėjusi jos ir vyro krepšininko Simo Jasaičio santykių drama nemenkai paveikė žinomą moterį. Ilgai vengusi atvirauti apie asmeninio gyvenimo detales galiausiai ji sutiko ne tik atverti savo namų duris, bet ir itin atvirai prabilti apie patirtus išbandymus ir gyvenimą po jų.

Prieš kelis mėnesius plačiai žiniasklaidoje nuskambėjusi O. Pikul ir jos vyro S. Jasaičio santykių drama buvo vienas sunkiausių išbandytų Oksanos gyvenime. Tačiau šiandien laidai „Raudonas kilimas“ moteris savo namų duris atvėrė pasipuošusi plačia šypsena ir tikina, kad 2019 metus pradėjo būdama laiminga, rami ir itin savimi patenkinta.

„Nebūna namų be dūmų ir daugelis šeimų patiria vienokių ar kitokių sunkumų. Pas mus jie buvo pakankamai stiprūs dėl viešumo, tačiau tai kas mūsų nenužudo, padaro stipresniais“, – pasakos žinoma moteris.

Atsidūrus ant skyrybų slenksčio nepalūžti sunku, tačiau O. Pikul stiprybės šaltiniu tapo sūnus, mama ir artimiausi draugai, kurie nenusisuko dėl visuomenėje sklandančių gandų ir apkalbų.

„Per šį laiką žmonės labai stipriai atsisijojo. Kuomet esi laimingas ir sėkmingas, tave supa daug žmonių, bet kuomet tau yra sunku, lieka tik patys artimiausi, kuriems rūpi tu, o ne tavo įvaizdis visuomenėje“, – apie gyvenimo vingius kaip niekad atvirai kalbės O. Pikul.

Norėsiu gyvensiu, norėsiu skirsiuosi. Kaip norėsiu, taip elgsiuosi, bet apie tai žinos tik tai mano artimieji ir aš.

Populiarumas, anot vienos žinomiausių Lietuvos moterų, turi ne tik savų privalumą, bet ir savo kainą, tačiau per daugelį viešumo metų ji tikina išmokusi nebereaguoti į komentarus ir užtikrintai eiti savo keliu.

„Labai dažnai spauda pakiša koją pildama žibalą į ugnį, todėl nuo šiol kaip norėsiu, taip gyvensiu. Norėsiu gyvensiu, norėsiu skirsiuosi. Kaip norėsiu, taip elgsiuosi, bet apie tai žinos tik tai mano artimieji ir aš“, – kalbės Oksana.

Nepaisant visų patirtų išgyvenimų, skandalų ir apkalbų, moteris tikina, jog šiandien yra laiminga, bet pripažįsta – jos gyvenimas iš tiesų dažnai primena televizijos serialą.

„Aš kartais žvilgteliu į tą ramų, standartinį kitų žmonių gyvenimą ir suprantu, kad tai yra absoliučiai ne man. Man kaip oro reikia aštresnės emocijos, veiksmo, kuris mane motyvuotų, stimuliuotų eiti į priekį“, – teigs Oksana.

Gyvenimo būdo laida „Raudonas kilimas“ šiandien 18 val. per TV3 televiziją.

GALERIJA

  • Pirmasis O. Pikul interviu po susitaikymo su S. Jasaičiu: ramus gyvenimas – ne man
  • Oksana Pikul-Jasaitienė
  • Oksana Pikul-Jasaitienė
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Xxx

Gana apie tą šliūchą rašyt - vienas portalas parašė , visi kiti daro copy paste . Ar jau ir žurnalistai degradavę visi kad neberanda daugiau apie ką rašyt ??? Varykit griovių kast , jei kito užsiėmimo nerandat . Blyn kitų temų nebėra - arba apie anoreksikę paksaičią , arba pikūlę arba monikitą . Tfū ble

Kaunietis

GAL JAU GANA APIE TA BARAKUDA RASINETI,BJAURU JOS TUOS SILIKONUS MATYTI.

Elė

O Simui nepagarba, kad grįžo pas tokia lachudra
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS