Po neištikimybės skandalo A. Schwarzeneggeris ir M. Shriver oficialiai išsiskyrė | KaunoDiena.lt

PO NEIŠTIKIMYBĖS SKANDALO A. SCHWARZENEGGERIS IR M. SHRIVER OFICIALIAI IŠSISKYRĖ

Los Andželo teismas oficialiai patvirtino Arnoldo Schwarzeneggerio (Arnoldo Švarcenegerio) ir Marios Shriver (Marijos Šraiver) skyrybas, praėjus 10 metų po jų gyvenimo skyrium pradžios dėl aktoriaus, pasukusio į politiką, neištikimybės, trečiadienį pranešė JAV žiniasklaida.

Garsenybių pasaulio naujienų portalas TMZ nurodė, kad poros skyrybų procesas truko itin ilgai, nes reikėjo išspręsti klausimus dėl daugelio finansinių aktyvų.

M. Shriver, žurnalistė ir buvusio JAV prezidento Johno F. Kennedy (Džono F. Kenedžio) dukterėčia, skyrybų dokumentus pateikė 2011 metų liepą.

Keliomis savaitėmis vėliau filmų „Terminatorius“ (Terminator) žvaigždė pripažino užmezgęs romaną su šeimos aukle Mildred Baena ir 1997 metais susilaukęs su ja sūnaus.

„Pasitraukęs iš gubernatoriaus posto papasakojau savo žmonai apie šį įvykį, nutikusį prieš dešimtmetį“, – A. Schwarzeneggeris, vadovavęs Kalifornijos valstijai 2003–2011 metais, rašė pranešime dienraščiui „Los Angeles Times“, kai prasidėjo jo ir M. Shriver separacija.

Skyrybų dokumentuose M. Shriver kaip priežastį nurodė „nesutaikomus nesutarimus“.

Pora, susipažinusi 1977 metais ir susituokusi 1986-aisiais, kartu susilaukė keturių vaikų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Bet ir lygis

Išbarškinti savo baisią tarnaitę, prarasti šeimą senatvėje...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS