Prasidėjo antrasis „Eurovizijos“ pusfinalis | KaunoDiena.lt

PRASIDĖJO ANTRASIS „EUROVIZIJOS“ PUSFINALIS

  • 4

Ketvirtadienį 22 val. Lietuvos laiku Malmėje prasidėjo antrasis „Eurovizijos“ pusfinalis.

Jame savo pasirodymus pristatys dar šešiolikos šalių atstovai. Taip pat ir trys šalys finalistės: Ispanija, Italija bei Prancūzija.

Į sceną dalyviai lips ir iškovoti bilietą į dainų konkurso finalą mėgins tokiu eiliškumu:

1. Malta; 2. Albanija; 3. Graikija; 4. Šveicarija; 5. Čekija; Prancūzija; 6. Austrija; 7. Danija; 8. Armėnija; 9. Latvija; Ispanija; 10. San Marinas; 11. Sakartvelas; 12. Belgija; 13. Estija; Italija; 14. Izraelis;15. Norvegija; 16. Nyderlandai.

Gegužės 9-osios vakarą galės balsuoti tik tų šalių žiūrovai, kurios „Eurovizijoje“ nedalyvauja. Jie tai galės padaryti tada, kai išvys paskutinio atstovo pasirodymą. Tad lietuviai antrajame dainų konkurso pusfinalyje balsuoti negalės.

Kelialapį į finalą iškovos dar dešimt dalyvių.

„Eurovizijos“ scenoje žiūrovai taip pat išvys šio dainų konkurso nugalėtojų – Helenos Paparizou, Charlotte Perrelli, Sertab Erener bei antrąją vietą užėmusio suomio Käärijä  pasirodymus.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

kadangi nežiūriu to idiotų show

Tai parašė LRytas. Ir dar foto įdėjo. Idioto su trumpu sijonuku, Pautus vos dengenčiu. Išsigimėliai ir tiek.

geros technologijos

ne tik kompas bet ir telikas leidžia kokią euroviziją, jai pasibaigus, peržiūrėti per kelias minutes. Kas patiko - o tai buna trys keturios dainos - nuo iki pažiūrėti o visa kita prasukti.taip taupomas laikas ir nervai.

Geriau 1 Vara

Negu 100 bibciulpiu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS