Princas Harry karaliaus Charleso III prašė titulų savo vaikams: atsakymo negavo | KaunoDiena.lt

PRINCAS HARRY KARALIAUS CHARLESO III PRAŠĖ TITULŲ SAVO VAIKAMS: ATSAKYMO NEGAVO

  • 3

Didžiosios Britanijos karalius Charlesas III su sūnumi princu Harry aptarė savo anūkų – Archie ir Lilibet – karališkųjų titulų klausimus.

Po karalienės Elžbietos II mirties princo Harry vaikai, karaliaus Charleso III anūkai, automatiškai tapo princu ir princese, rašo express.co.uk.

Archie ir Lilibet taip pat turėtų būti pradėti vadinti Karališkosiomis Didenybėmis. 

„Po karalienės mirties princo Harry vaikai Archie ir Lilibet automatiškai tapo valdovo anūkais, Karališkosiomis Didenybėmis, princu ir princese. Tačiau šie atnaujinimai nebuvo atlikti oficialiai, karališkoje internetinėje svetainėje jie vis dar minimi kaip ponas ir panelė Mountbatten-Windsor“, – aiškino „Sunday Times“ redaktorė Nikka.

Tačiau svetainėje ir socialiniuose tinkluose atnaujinti naujieji Williamo ir Kate, Velso princo ir princesės, titulai.

Kai Harry su Meghan buvo Jungtinėje Karalystėje, jis sakė: „Norėčiau, kad mano vaikai, sulaukę pilnametystės, galėtų nuspręsti dėl savo titulų. Tai ne mano sprendimas. Ir tą padaryti mes galime tik tuomet, jei išlaikysime titulus“.

Harry ir Meghan vaikų titulai oficialiai įsigalios tik po to, kai karalius išduos dokumentus ir viešai paskelbs apie savo sprendimą. Kol kas karalius tyli. Ir niekas nežino, kiek truks ši pauzė.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Xxx

Gėdą seniui turėtų būti,abu sūnūs jo.Mažesnis Haris buvo, kaip mama žuvo ,dėl tėvo kaltės ,traumą jam visai kitokia buvo kaip kad vyresniajam.Tėvas vedė nemylėdas Dianos , įdomu kodėl.Manau turėtų jis suprasti sūnų ir priimti teisingą sprendimą.Suklydo nuomonę reikšdami viešai abu, galėjo patylėti ir apsimetę ,tyliai daryti tai kas jiems atrodė teisinga.

Ela

Jo vaikai karaliukai. Kokie dar titulai reikalingi ? )

G

Įdomu, kodėl turėtų gauti, taigi atsisakė to niekam tikusio karališko gyvenimo, vardan šeimyninės laisvės, o dabar vėl nori savo vaikam tą patį vargą užkrauti :)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS