Princo Harry ir M. Markle vestuvių dieną tviteryje paskelbta 6 mln. žinučių šia tema | KaunoDiena.lt

PRINCO HARRY IR M. MARKLE VESTUVIŲ DIENĄ TVITERYJE PASKELBTA 6 MLN. ŽINUČIŲ ŠIA TEMA

  • 0

Mintimis apie Didžiosios Britanijos princo Harry'io ir aktorės Meghan Markle tuoktuves tviteryje pasidalijo daugiau kaip 6 mln. žmonių. Tai - tris kartus daugiau nei per princo vyresniojo brolio vestuves, sekmadienį pranešė socialinių tinklų stebėsenos bendrovė „Visibrain“.

Prancūzų bendrovės teigimu, nuo penktadienio 22.00 val. iki šeštadienio 23.00 val. pasauliniu laiku apie karališkąsias vestuves visame pasaulyje buvo paskelbtos 6 604 498 tviterio žinutės. 5,2 mln. iš jų buvo susietos su grotažyme #RoyalWedding (Karališkosios vestuvės).

Palyginimui, per princo Williamo ir Kate Middleton vestuves 2011-ųjų balandžio 29 dieną tviteryje apie jas buvo palikti 1 821 669 įrašai. Tiesa, reikia pabrėžti, kad tuo metu tviteris nebuvo toks populiarus kaip dabar.

Populiariausia žinutė - Lucy Sempey paskelbtas įrašas, kuriuo buvo pasidalyta 105 tūkst. kartų. Mergina pasidalijo M. Markle nuotrauka, kurioje ji, būdama paauglė, užfiksuota prie Bakingamo rūmų, su prierašu: „Vieną dieną tau - 15-a, ir tu pozuoji prie Bakingamo rūmų, o praėjus 22 metams išteki už princo. Nerealu“.

GALERIJA

  • Princo Harry ir M. Markle vestuvių dieną tviteryje paskelbta 6 mln. žinučių šia tema
EPA-ELTOS nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS