R. Mikelkevičiūtė laidą vedė pasipuošusi savo laikų mokykline uniforma | KaunoDiena.lt

R. MIKELKEVIČIŪTĖ LAIDĄ VEDĖ PASIPUOŠUSI SAVO LAIKŲ MOKYKLINE UNIFORMA

  • 2

Rūta Mikelkevičiūtė specialiai dėl laidos pasipuošė senų laikų moksleivės uniforma.

„Lietuvoje viskas yra mokama – gimdymas, mirtis, liga, mokslas, vestuvės ir skyrybos... Už dyką galima tik dirbti“, – taip šio ketvirtadienio vakaro LNK laidoje „Valanda su Rūta“ 20 val. teigs buvusi pradinių klasių mokytoja, dabar dirbanti grožio specialiste Irina Golubova.

Kaunietė žodžių į vatą nevynios: du aukštojo mokslo diplomus, pradinio ugdymo, rusų kalbos ir vertėjos magistrą ji padėjo į stalčių prieš kelerius metus. Moteris suprato, kad dviejų vaikų, atsitikus bėdai, viena neišlaikytų. Todėl per 9 mėnesius baigė specialius kursus ir dabar kone kasdien vyksta į Jonavą, kur gydo plaukus.

„Dirbdama mokytoja maksimaliu krūviu uždirbdavau 780 eurų. Turėdama dvi–tris klientes per dieną, teikdama grožio paslaugas per dieną uždirbu tiek, kiek anksčiau per savaitę“, – atviraus Irina.

Tuo metu Vilniaus Balsių progimnazijos geografijos mokytojas Mantas Karanauskas teigia, kad dirbdamas maksimaliu krūviu jis uždirba apie 800 eurų, mokytojavimas – jo pašaukimas, todėl šio darbo bent kol kas mesti neketina. Tiesa, netgi po reformos labiau įvertintas nesijaučia. „Su esamais krūviais ir tuo, kiek klasėse mokinių, neįmanoma kiekvienam skirti dėmesio ir visų vienodai gerai paruošti. Su esamais krūviais tai tiesiog neįmanoma“, – apgailestaus mokytojas.

„Valstybė augina pilkų robotų armiją, o gero išsilavinimo gali siekti tik tie, kurie turi pinigų“, – taip teigs dviejų vaikų tėvas.

„Kas atsitiko, kad, praėjus net 25 metams,, mokykla murkdoma nesibaigiančių reformų jūroje, mokytojo autoritetas katastrofiškai smukęs, o visuomenei neseniai pristatyti Lietuvos moksleivių žinių rezultatai šokiruoja? Ir kiek kainuoja išsilavinimas, o tai yra ateitis“, – klaus vedėja Rūta Mikelkevičiūtė, specialiai dėl laidos pasipuošusi senų laikų moksleivės uniforma.

GALERIJA

  • R. Mikelkevičiūtė laidą vedė pasipuošusi savo laikų mokykline uniforma
  • R. Mikelkevičiūtė laidą vedė pasipuošusi savo laikų mokykline uniforma
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

taip

Iš grožio procedūrų teikiančių paslaugų neisgyvensi,nes tokių žmonių nera daug.Noriu pasakyti kad masazai daro daug negerumu žmogaus odai.Ji suglebs ,susiraukšlės pirma laiko pagal amžių.Ura labai dsug blogų faktorių,aš svetimo žmogaus neprisileidžiu kad mane minkytu,tampytu kūno, veido, kaklo odą.Be tokių procedūrų galima gražiai , ilgai išlaikyti savo odą ir grožį.Neaiškinsiu , daug,norite eikite ,tegul minko, tampo jūsų veido, kūno odą,po kiek metų matysite kas bus.O bus odos perteklius kaklo srityje,viso kūno .Susiraukšlesite nesulauke vyresnio amžiaus.Vyram tas pats,tokios procedūros kenke.Taip kad neminkikite savo kūno,jis ne tešla.

Emigran.

Labai gražios uniformos ir geri laikai buvo.Vertybės buvo šeima,pagarba tėvams, seneliams visuomenei.Dabar viskas sutemta,kopijuojama ,viskas kas bjauru,žemininčio yra iš supyvusio kapitalizmo.Tenai šaudo klasiokus,žudo šeimas ,šeimos nariai vertybių gražių nėra.Nuproteja seniai veda i dukras, anūkes tinkančias.Jokios pagarbos vyresniam žmogui ,šeimos nariui,šunis veise ir laiko namuose.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS