R. Ščiogolevaitė atskleidė, kodėl su scenos kolegomis bičiuliaujasi retai | KaunoDiena.lt

R. ŠČIOGOLEVAITĖ ATSKLEIDĖ, KODĖL SU SCENOS KOLEGOMIS BIČIULIAUJASI RETAI

  • 0

Šį šeštadienio vakarą į TV eterį grįžta muzikinis projektas „Dainuok mano dainą“.

„Įsijungdavau pažiūrėti šį projektą. Man yra tiesiog labai įdomu, kaip kito lūpose suskamba visiems žinoma daina, – pasakoja prie dalyvių sąrašo prisijungusi dainininkė Rūta Ščiogolevaitė. – Man bus smagu ne tik pačiai dainuoti, bet ir klausytis kolegų.“ Laidos metu dalyviai kūrinius atliks tik gyvai, o jiems padės gyvo garso muzikos grupė. Žinomiausi šalies atlikėjai stengsis dainą atlikti savaip, visai kitaip, nei esame įpratę girdėti.

Jau žinoma, kad televizijos šou dalyvaus „Muzikinės kaukės“ nugalėtoju išrinktas Edgaras Lubys, aktorė Neringa Nekrašiūtė, grupės „Čilinam“ narys Stanislavas Stavickis-Stano ir dainininkė R. Ščiogolevaitė. Laidos kūrėjai pagaliau atskleidžia likusius dalyvių vardus – prie jau minėtų garsenybių jungiasi dainininkės Jūratė Miliauskaitė ir Liveta Kazlauskienė, grupės „Pikaso“ narys Rokas Laureckis, aktorius Marius Jampolskis, grupės „Vairas“ lyderis Rolandas Janušas ir atlikėja Donata Gutauskienė-Laisva. Dalyviai kiekvieną šeštadienį laidoje, rodomoje 19.30 val. per BTV, perdainuos žinomiausius šou dalyvaujančių kolegų kūrinius – pirmoje laidoje suskambės populiariausios grupės „Vairas“ dainos. 

Esu tas žmogus, kuriam svarbi tyla, tam tikram periodui, saviems apmąstymams. Net jei ir ruošiu dainas, labai daug ką galvoju ir dainuoju mintyse, tyloje.

R. Ščiogolevaitė atskleidžia, kad vaikystėje lietuviškų dainų neklausydavo, o šiauliečių grupės kūrinius išgirdo tik daug vėliau. „Labai nustebau, man tai buvo visai naujas pasaulis, kiek pas mus sukurta geros muzikos, įdomių tekstų. Grupė „Vairas“ buvo vienas mano atradimų. Jei tuo metu būčiau klausiusi lietuvių, tai būčiau jų gerbėja“, – pripažįsta ji.

Dainininkė atskleidžia ir savo repeticijų užkulisius: „Labai įdomiai repetuoju. Daugiausia laiko praleidžiu mintyse, nes esu tas žmogus, kuriam svarbi tyla, tam tikram periodui, saviems apmąstymams. Net jei ir ruošiu dainas, labai daug ką galvoju ir dainuoju mintyse, tyloje.“ Rūta tikina, kad tokiu būdu jos galvoje gimsta daugybė kūrybiškų minčių ir idėjų. Paklausta apie projekte „Dainuok mano dainą“ dalyvaujančius scenos kolegas, R. Ščiogolevaitė buvo atvira. „Aš apskritai labai mažai draugauju už darbo – scenos ir filmavimų – ribų, su kuo nors iš kolegų. Ko gero, dėl laiko stokos“, – sako dainininkė.

Muzikinio šou metu dainininkai sėdės prie bendro stalo, tad ne tik turės galimybę padainuoti, bet ir tarpusavyje pabendrauti, o tai Rūta įvardija kaip dar vieną projekto privalumą: „Būna labai smagu, nes ir su vienu, ir su kitu, kai dirbi, kartu ir aktualijomis pasidalini, ir paklausi, kas pas juos naujo, gero.“ 

GALERIJA

  • R. Ščiogolevaitė atskleidė, kodėl su scenos kolegomis bičiuliaujasi retai
  • R. Ščiogolevaitė atskleidė, kodėl su scenos kolegomis bičiuliaujasi retai
  • R. Ščiogolevaitė atskleidė, kodėl su scenos kolegomis bičiuliaujasi retai
  • R. Ščiogolevaitė atskleidė, kodėl su scenos kolegomis bičiuliaujasi retai
BTV arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS