Iš reta liga sergančios C. Dion sesers lūpų – žinia apie dainininkės balsą | KaunoDiena.lt

IŠ RETA LIGA SERGANČIOS C. DION SESERS LŪPŲ – ŽINIA APIE DAINININKĖS BALSĄ

  • 0

Dainininkės Celine Dion sesuo Claudette pasidalijo naujausiomis žiniomis apie „sustingusio žmogaus sindromu“ sergančią garsenybę.

Kaip rašo „Hello!“, C. Dion su liga kovoja būdama savo namuose Las Vegase. Nors pasigirsta kalbų, kad dainininkės balsas dėl sveikatos būklės dingo, tačiau sesuo prieš kelias dienas tai paneigė. Claudette tvirtino, kad C. Dion vis dar dainuoja – jos balso liga neužslopino.

„Ji man telefonu padainavo kelias natas. Jos balsas vis dar toks pat. Buvau labai laiminga ir nusiraminau tai išgirdusi. Sesuo kaip ir aš yra įsitikinusi, kad sugebės įveikti šį išbandymą“, – pasakojo Claudette.

Pasak garsenybės sesers, ligą, kuria C,. Dion serga, gydyti yra ypač sunku. Todėl ja rūpinasi didelė specialistų komanda. „Aš visiškai pasitikiu medikų komanda, mano mažoji sesuo yra nepaprastai stipri ir jai viskas bus gerai“, – įsitikinusi Claudette.

Primename, kad dėl „sustingusio žmogaus sindromo“, diagnozuojamo maždaug vienam iš milijono žmonių, 55-erių dainininkė atidėjo turo po Europą ir 2023 metų pavasario koncertus. Liga, kuria serga C. Dion, stipriai stingdo raumenis, sukelia kojų ir nugaros spazmus.

Atlikėjos sesuo Claudette anksčiau teigė, kad C. Dion „reikia pailsėti“. „Ji visada stengiasi būti stipriausia, bet dabar yra laikas, kai širdis ir kūnas sako kitaip. Svarbu į juos įsiklausyti“. – aiškino Claudette.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS