Režisierius Q. Tarantino vedė 20 metų jaunesnę sužadėtinę | KaunoDiena.lt

REŽISIERIUS Q. TARANTINO VEDĖ 20 METŲ JAUNESNĘ SUŽADĖTINĘ

Amerikiečių režisierius Quentinas Tarantinas vedė 35 metų izraeliečių dainininkę ir modelį Daniellą Pick. Kaip pranešė ketvirtadienį laikraštis „The Daily Mail“, vestuvių ceremonija buvo surengta Los Andžele.

Q. Tarantinas ir D. Pick susipažino Izraelyje 2009 metais, kai režisierius atvyko į šią šalį pristatyti savo filmo „Negarbingi šunsnukiai“ (Inglourious Basterds), rašo leidinys. Praėjusių metų rugsėjo mėnesį Niujorke pora atšventė sužadėtuves. Tame vakarėlyje dalyvavo tokios žvaigždės kaip Uma Thurman, Bruce`as Willis, Samuelis L. Jacksonas, Diane Kruger. Santuoka su D. Pick yra pirmoji 55 metų amžiaus režisieriui, kuris anksčiau teigė, jog, rinkdamasis tarp šeimos ir darbo, jis priėmė sprendimą kinematografo naudai.

Q. Tarantinas išgarsėjo 1994 metais, kai ekranuose pasirodė filmas „Bulvarinis skaitalas“ (Pulp Fiction). Jis buvo juostos režisierius ir scenarijaus autorius. Filmas, kurio biudžetas sudarė 8 milijonus dolerių, uždirbo 100 milijonų dolerių pelno, gavo pagrindinį Kanų kino festivalio prizą – „Auksinę palmės šakelę“, taip pat „Oskarą“ už originalų scenarijų ir dar daug kino apdovanojimų.

Žiūrovai pamėgo ir kitus režisieriaus filmus, tarp kurių - „Nužudyti Bilą“ (Kill Bill, 2003-2004), „Ištrūkęs Džango“ (Django Unchained, 2012) ir „Bjaurusis aštuntukas“ (The Hateful Eight, 2015).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS