„Šarka“ I. Stasiulevičiūtė: nepamenu, kada buvau pasimatyme | KaunoDiena.lt

„ŠARKA“ I. STASIULEVIČIŪTĖ: NEPAMENU, KADA BUVAU PASIMATYME

  • 2

LNK vasaros sezoną atidarys su karščiausiu JAV pasimatymų šou „Soriukas“. Amerikietiškąją „Excused“ versiją veda NBC kanalo komikė Iliza Shlesinger, o Lietuvoje laidos vairas atiduodamas seksuliai, žaviai ir linksmai „Šarkai“ – Ievai Stasiulevičiūtei.

„Tai drąsus projektas, labai įtraukiantis, visiškai nenuspėjamas. Čia visi turės pasikliauti tik savo intuicija. Na, dar ir manimi, – juokiasi Ieva. – Pirmasis įspūdis gali būti apgaulingas. O žaidimo taisyklės gali pasikeisti bet kada. Štai tada ir prasidės intrigos“.

Pasak Ievos, kiekvienas naujas projektas – iššūkis, todėl ir šis ne išimtis. „Pamažu imu jausti atsakomybę, patogiai nugulančią mano pečius, bet neabejoju, kad lietuviška šio projekto versija sulauks sėkmės. Žiūrėjau NBC kuriamą „Excused“ – tai nerealus pasimatymų šou, čia netrūksta ir dramos, ir juoko“. 

Ieva pasiruošusi padėti nuotykių ieškoti padėsiu kitiems ir įsitikinusi, kad į šou pakliuvę vaikinai ir merginos puikiai praleis laiką. Kokiam vaikinui Ieva iš karto pasakytų „Soriukas“? „Pirmasis įspūdis – klastingas dalykas. Bet tai darau ilgai negalvojusi. Labiausiai vertinu vyro savybę mylėti savo moterį “, – sako Ieva.

„Jau nepamenu, kada esu buvusi pasimatyme. Arba atmintis suprastėjo, arba tai buvo tikrai labai seniai, – priduria vedėja ir kviečia į karščiausią vasaros šou, kuris bus rodomas per LNK. – Juk tikrai ne kiekvienas išgirs... „soriukas“.

„Soriukas“ – tai formatas, kuriame viskas paremta pirmu įspūdžiu. Dvi vienišos merginos (arba vyrukai) įsikuria name. Prie durų eina vaikinai (kitu atveju – merginos) ir bando per apsaugos kamerą paaiškinti, kodėl juos reikėtų įsileisti. Merginos nusprendžia, juos įsileisti ar atsisakyti draugijos. Iš šešių vyrukų, ištroškusių pažinčių, keturi patenka į namą. Žiūrovams parodomi filmukai apie visus keturis pretendentus, o paskui merginos pasako „Soriukas!“ dar dviem, remdamosi tik savo antruoju įspūdžiu. Ir tik tuomet abu vyrukai ir dvi merginos eina į pasimatymus, ir vėl dvi merginos, nuo kurių laida prasidėjo, pasako „Soriukas!“ dar vienam. Dabar likusios merginos eina į du pasimatymus su kiekvienu iš likusių dviejų vyrukų ir atsisveikina su dar vienu.

Laidos pabaigoje laukia staigmena – meilės trikampis – dvi merginos ir vaikinas! Štai tada ir prasideda linksmiausi dalykai. Ir šou nebūtinai turi pasibaigti vestuvėmis ar pasimatymu vienai nakčiai. Jei laidos dalyvis bus labai pasipūtęs, gali likti prie suskilusios geldos.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

katinas

gabi, graži kam leisti rašyti apie save tokius kvailus pavadinimus.

NA IR KAS

Tai stebuklas ?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS