A. Schwarzeneggeris balandį pradės filmuoti naują „Terminatorių“ | KaunoDiena.lt

A. SCHWARZENEGGERIS BALANDĮ PRADĖS FILMUOTI NAUJĄ „TERMINATORIŲ“

Arnoldas Schwarzeneggeris (Arnoldas Švarcenegeris) prakalbo apie savo, kaip „Terminatoriaus“ (The Terminator), sugrįžimą ir papasakojo, kad naujasis filmas nuo kito mėnesio bus filmuojamas Naujajame Orleane Luizianoje ir San Fransiske Kalifornijoje.

66 metų kino žvaigždė grįš su roboto vaidmeniu, kurį pirmą kartą atliko prieš tris dešimtmečius, ir savaitgalį per pokalbį internete atskleidė gerbėjams kelias paslaptis.

Arnie (Arnis) Thearnoldfans.com sakė: “Pradedame filmuoti balandžio viduryje ar pabaigoje ir tai bus keturių ar keturių su puse mėnesių filmavimai. Filmuosime Naujajame Orleane, kai ką - San Fransiske ir, galbūt, truputį Los Andžele, bet dauguma (darbo) bus atlikta Naujajame Orleane”.

“Tikrai to laukiu, nes, žinote, praėjusį kartą, kai buvo statomas “Terminatorius”, aš buvau (Kalifornijos) gubernatorius, tad manęs negalėjo būti tame filme, bet dabar aš vėl grįžau ir jie labai džiaugiasi, kad būsiu filme”, - sakė jis.

“Jis išeis 2015 metų liepos 4-osios savaitgalį. Pasirengimas filmui einasi gerai. Scenarijus fantastiškas, tad tikrai laukiu šio filmo”, - pridūrė A.Schwarzeneggeris.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS