A. Šedžius: nemeluosiu, kad gyvenu kaip vienuolis | KaunoDiena.lt

A. ŠEDŽIUS: NEMELUOSIU, KAD GYVENU KAIP VIENUOLIS

  • 10

„Aš niekada nenorėjau nei skirtis, nei pykčių. Ji taip sugalvojo ir pasakė, kad nebemyli manęs, kad turi kitą. Susirinko daiktus ir išvažiavo į Vilnių. Tai visi tie komentarai, kad aš ją išmečiau iš namų, yra mažų mažiausiai nesąmonė“, – sako Andrius Šedžius apie santykius su Monika Šedžiuviene.

Pirmadienį, 19.30 val., KK2 laidoje vyras sakys, kad žiniasklaidoje skleidžiama žinia neva jis iš namų išvarė savo žmoną ir atlikėją Moniką yra neteisinga.

Be to, Andrius atskleis, kad prieš savaitę yra gavęs paslaptingą žinutę iš žmonos, kad ši nori grįžti į judviejų namus.

„Aš niekada nenorėjau nei skirtis, nei pykčių. Ji taip sugalvojo ir pasakė, kad nebemyli manęs, kad turi kitą. Susirinko daiktus ir išvažiavo į Vilnių. Tai visi tie komentarai, kad aš ją išmečiau iš namų, yra mažų mažiausiai nesąmonė“, – kalbės A. Šedžius.

Andrius laidoje kalbės, kad niekada nebuvo neištikimas Monikai ir dabar leistų savo žmonai sugrįžti.

„Jeigu atvirai, ji iki šiol turi raktus nuo namų tiek Šiauliuose, tiek Vilniuje. Ji bet kada gali grįžti. Be to, yra žinutė praeitą savaitę, kurioje Monika rašė, kad „jeigu yra kokia nors tavo draugė, tai tegul susirenka daiktus ir čiuožia lauk, nes aš grįžtu namo“, – žmonos žinutę cituos A. Šedžius.

Tikrai nemeluosiu ir nesakysiu, kad gyvenu kaip vienuolis ir nebendrauju su moterimis. Bet savo santykių neparduodu ir viešai nedeklaruoju.

Buvęs Seimo narys turi šimtus gerbėjų, bet šiuo metu jis neieško naujos moteris: „Aš neturiu kada joms atrašinėti, gal labai nesupyks. Atmetu pakvietimus draugauti ne šiaip, nes ir taip yra penkios „Facebook“ paskyros po 5000 draugų ir  neturiu galimybės daugiau priimti. Neturiu laiko ir nesu aktyvus feisbuke“.

Tačiau pikti liežuviai mala, kad Andriaus namuose buvo atsiradusi jauna gražuolė, kuri fotografavosi su Monikos chalatu...

„Tikrai nemeluosiu ir nesakysiu, kad gyvenu kaip vienuolis ir nebendrauju su moterimis. Bet savo santykių neparduodu ir viešai nedeklaruoju“, – kalbės A. Šedžius.

„Ji yra atlikėja ir jai reikia to žinomumo. Ir žinomumą pasidaryti galima keliais būdais. Vienas iš tų būdų, kai tave aptarinėja viešoje erdvėje. Žmonėms tai labai įdomu ir aš tai matau pagal komentarų skaičių“, – sakys A. Šedžius.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

sekmes, Andriau

kam jam ta ciuciundra reikalinga, isejo ir geros keliones, reikejo ikandin dar is asocio vandens ispilti, tuscia vieta ilgai nebuna, atsiras kita, kaip jai kitas, gyvenimas ir jaunyste bega kaip vanduo, linkiu Andriui, nenusiminti ir neeikvoti tusciai laiko, pirmyn, vaikine, tik si karta apgalvok rimciau

Jomano

Lochas ir liks lochas

Viltė

Kas čia per ,,įžymybės,, kad čia beveik kiekvienà dienà rašoma.Tai ar jiems smagu viešai nagrinėti savo gyvenimà.Tai gal jau čia ta vadinamai ,,dainininkei,, labai jau nekokiai ,.reikalinga, kad apie jã rašytú.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS