Serialo „Moterys meluoja geriau“ gerbėjams – ypatinga dovana | KaunoDiena.lt

SERIALO „MOTERYS MELUOJA GERIAU“ GERBĖJAMS – YPATINGA DOVANA

  • 0

Populiariausias televizijos serialas „Moterys meluoja geriau“ šiemet mini jau dešimtmetį ir šia proga rugpjūčio 3 dieną žiūrovams bus pristatytas filmas apie kone mylimiausią bei išskirtiniausią serialo personažą Robertėlį – „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“.
 

Filmas, kurio laukia visi serialo „Moterys meluoja geriau“ gerbėjai, ne vienintelė dovana. Serialo kūrėjai žiūrovams paruošė dar vieną ypatingą staigmeną. Jau visai netrukus, nuo liepos 31 dienos, TV3 televizijos žiūrovai galės išvysti, kaip gimė idėja kurti „Moterys meluoja geriau“, kaip atrodė šio serialo kūrimo procesas, o taip pat bus atskleisti ne vien sėkmės receptai, bet ir iki šiol niekur negirdėtos istorijos. Visa tai – naujoje laidoje „Moterys meluoja geriau. 10 metų“.

Serialo prodiuserio Rolando Skaisgirio pasakojimai apie dešimties metų sėkmę garantavusias idėjas, atviri bei nuoširdūs pokalbiai su visus dešimt serialo sezonų Medos vaidmenį kūrusia Inga Norkute. Taip pat išgirsite žaviosios Jurgitos Jurkutės gyvenimą pakeitusią istoriją ir, žinoma, pamatysite neužmirštamas Robertėlio personažą įkūnijusio Nerijaus Gadliausko darbo akimirkas.

Kiekvienoje laidoje bus ne tik atskleistos įdomiausios „Moterys meluoja geriau“ kūrimo detalės, bet ir skiriamos specialios nominacijos. Jos bus skiriamos ne vien aktoriams, bet ir už ekrano dirbusiems žmonėms – režisieriams, scenaristams bei kitiems, be kurių „Moterys meluoja geriau“ sėkmė būtų buvusi neįmanoma.

O kol žiūrovai su nekantrumu laukia naujai sukurto filmo „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“, laidų ciklo metu jie turės puikią progą prisiminti visas šio ryškaus serialo personažo gyvenimo peripetijas, meilės istorijas bei atsidavimą mamai, dėl kurio jam teko įsivelti į ne vieną juoktis vertusią situaciją. Vienos iš laidų metu žiūrovai turės unikalią galimybę susipažinti ir su netrukus ekranuose pasirodysiančio filmo užkulisiais bei tapti „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ kūrimo dalimi.

TV3 nuotr.

Laidas buvo patikėta vesti charizmatiškajam Andriui Žiurauskui, kuris ne tik suvaidino „Moterys meluoja geriau“ personažą Vladimirą, bet ir režisavo netrukus kino teatruose pasirodysiančią romantinę komediją.

Laidų ciklas, atskleisiantis populiariausio lietuviško serialo kūrimo paslaptis ir užkulisius bei leisiantis neprailgti „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ filmo laukimui – TV3 eteryje jau nuo liepos 31 d.

 

GALERIJA

  • Serialo „Moterys meluoja geriau“ gerbėjams – ypatinga dovana
  • Serialo „Moterys meluoja geriau“ gerbėjams – ypatinga dovana
  • Serialo „Moterys meluoja geriau“ gerbėjams – ypatinga dovana
TV3 nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS