Skelbia netikėtą žinią – kurs šou „Lietuvos balsas. Senjorai“ | KaunoDiena.lt

SKELBIA NETIKĖTĄ ŽINIĄ – KURS ŠOU „LIETUVOS BALSAS. SENJORAI“

  • 7

LNK „Lietuvos balsas“ projektas šiemet užbaigė šeštąjį sezoną ir jau vasarą pradės septintojo sezono aklųjų perklausų filmavimus.

Dar praėjusiais metais prodiuseriai paskelbė naujieną apie „Lietuvos balsas. Vaikai“ projekto startą.

Kūrybos namai ELITAZ ir LNK televizija skelbia ne tik apie prasidedančias „Lietuvos balsas. Vaikai“ antrojo projekto sezono atrankas, bet ir dar vieną netikėtą naujieną – televizijos eterį pasieks pirmą kartą šalyje rodomas „Lietuvos balsas. Senjorai“ projektas, į kurį kviečiami registruotis dalyviai nuo 60 metų.

„Senjorų projektas – dar vienas tarptautinis hitas. Visame pasaulyje „Balsas“ su senjorais sulaukia rekordinio žiūrimumo. Netiesa, kad televizija yra tik jauniems. Rezultatai rodo, kad visame pasaulyje senjorų projektą žiūri būtent jaunimas“, – sako LNK programų direktorius Jurgis Jefremovas.

Jau septynerius metus su „The Voice“ formatu Lietuvoje dirbančių kūrybos namų ELITAZ prodiuseris Gedimnas Jaunius sako, jog naujasis projektas senjorams bus tikras iššūkis, tačiau neabejotinai taps dar vienu televizijos hitu.

„Neabejoju, kad dainuojantys senjorai bus dar vienas televizijos hitas. Su pagarba ir didžiule meile kviečiame visus vyresnio amžiaus žmones, mėgstančius dainuoti registruotis LNK televizijos puslapyje internete. Pažadu, kad  projekto dalyvių laukia nepamirštamas nuotykis, o žiūrovų – fenomenalus, emocijų kupinas šou“,– sako G. Jaunius.

Registracija į „Lietuvos balsas“ septintąjį sezoną, „Lietuvos balsas. Vaikai“ antrąjį sezoną ir „Lietuvos balsas. Senjorai“ pirmąjį sezoną jau prasidėjo – registracijos anketą galima rasti svetainėje www.lnk.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Na kodėl

yra ir vienas kitas geresniu.Va gal jau Prūsai ilgi ūsai pensininkai? Ar iš mūsų muzikinio gal atsirastų..

Vajeeeeezau..

dar mažai jie mums su savo baisia saviveikla sveikatos sugadina stirkinėdami belekaip ir kaukdami velniai žino kokiais balsais? Per 10 pensininkų 1 gal ir kažką sugeba. Jie žiūrovus tiesiog medžioja - jei koks svarbus renginys tai būtinai prisistato ir kankina.Šiaip nieks neina.Dabar dar į Tv įkiš.Tfu!

Anonimas

puiku pagaliau ir vyresnieji galės parodyti ką sugeba manau bus įdomu nes senimas buvo išstumtas į užribį buvo tik duokim garo ir daugiau nieko reikia daugiau įtraukti vyresnius nes jie dažnai vieniši ir pamiršti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS