Striptizo klubo etiketas: 10 taisyklių, kurias verta žinoti | KaunoDiena.lt

STRIPTIZO KLUBO ETIKETAS: 10 TAISYKLIŲ, KURIAS VERTA ŽINOTI

Ar merginai, šokančiai klube striptizą, reikia duoti pinigų? Ar reikia jai nupirkti kokteilį, jei ji bendrauja su manimi? Kodėl jos gėrimas kainuoja trigubai brangiau? Ar galiu iš jos tikėtis kažko daugiau?

Net ir ne pirmą kartą apsilankiusiam striptizo klube kartais kyla begalė klausimų, o neretai drovumas ir nežinojimas stabdo apsilankyti ne tik vyrų pamėgtoje karalystėje.

"Kartais tereikia žinoti kai kurias striptizo klubo etiketo taisykles ir panirsite ir dar didesnę malonumų jūrą", – teigė etiketą ir kultūringumą propaguojančio Kauno striptizo klubo "Sugar" bendraturtis Mantas Skukauskas.

1. Nesitikėk, kad bus suteiktos sekso paslaugos už pinigus. Nesivargink žadėdamas aukso kalnus – nepadės.

Striptizo klube merginos yra tik šokėjos, konsumatorės, bet ne prostitutės. Jei esi tik pasiryžęs siūlyti savo draugiją už klubo ribų – nenustebk sulaukęs neigiamo atsakymo.

2. Gerbk striptizo šokėjas – jos nėra šiukšlės. Tu nežinai jų gyvenimo istorijų. Vienos iš jų yra motinos, kitos – medicinos mokslų studentės, dar kitos – iš vaikų namų. O kai kurios maištauja prieš smurtaujančius tėvus ir ieško savo būdo išgyventi.

Dažnai striptizo šokėjų klausia, kokia tavo gyvenimo istorija ir kodėl tu čia? Nemėgink jai įteigti, kad jos darbas yra žeminantis. Galbūt ji myli savo darbą ir yra laiminga.

3. Nepamiršk, kad striptizo šokėja ateina į darbą dirbti. Jei mergina sėdi su tavimi, rodo susidomėjimą tavimi, rekomenduojame merginą pavaišinti gėrimu ar bent jau duoti arbatpinigių.

4. Prisimink, kad merginų gėrimai yra brangesni nei klientų. Ir tu moki ne už šampano butelį ar kokteilį. Tu moki už merginos laiką, kurį ji leidžia būtent su tavimi.

Ir nusiramink, niekas pateiktoje sąskaitoje neprirašys tau išgalvotų trijų ar penkių gėrimų. Už merginos kokteilį ar šampaną galėsi sumokėti iškart. Apgauti gali tik vieną kartą. Turėti nuolatinį klientą – sunku, o mūsų tikslas, kad tu sugrįžtum dar kartą. Ir dar.

5. Nešvaistyk laiko kviesdamas striptizo šokėjas susitikti už klubo ribų. Jeigu jos sutiktų su tavo pasiūlymu, nebeturėtų laisvo laiko ir gyventų tik pasimatymais. Jei nori ją pamatyti dar kartą – sugrįžk. Mes žinome, kad merginos taip pat įsimyli.

6. Nenustebk užmezgęs asmeninį ryšį su šokėja. Vienas iš pagrindinių striptizo šokėjos darbų – išklausyti klientus, parodyti supratingumą.

Daugiausia uždirba ne pati fiziškai patraukliausia mergina, o ta, kuri moka užmegzti ryšį su klientu.

7. Lik namuose, jei neturi grynųjų pinigų.

Žinoma, dauguma klubų priima apmokėjimą kredito kortelėmis, tačiau jei nepaliksi arbatpinigių už šokį, prarasi malonumą apdovanoti merginą grynaisiais.

Ir arbatpinigiai striptizo klube – ne keli ar keliasdešimt centų. Gerbk ir save, ir šokėjas.

8.  Neįsižeisk, jei mergina tave palieka ir prisėda prie kito kliento. Arba eina šokti. Nors ir tu – nuostabus, bet tai jos pragyvenimo šaltinis. Ir tai nereiškia, kad jai su tavimi neįdomu.

Norėdamas ir toliau bendrauti, pratęsti įdomų pokalbį ir vėl sulaukti viso jos dėmesio, nepagailėk arbatpinigių arba pavaišink ją gėrimu.

9. Nepamiršk, kad striptizo šokėja – taip pat žmogus. Jai taip pat pasitaiko skaudžių, niūrių ir blogų dienų.

Ir jei ji nenusišypsojo, nereiškia, kad tu jai nepatinki. Galbūt ji susipyko su mylimuoju, nesutarė su klubo vadybininku, ją kažkas smarkiai įskaudino ar ji neseniai išgyveno nelaimę.

10. Svarbiausia – prisimink, kad daugumoje striptizo klubų fotografuoti ir filmuoti draudžiama. Net jei tu ir labai nori pasidalyti su draugais nuostabiai leidžiamo laiko vaizdais. Visi turi ir nori savo privatumo ribų. Tu – taip pat.

GALERIJA

  • Striptizo klubo etiketas: 10 taisyklių, kurias verta žinoti
  • Striptizo klubo etiketas: 10 taisyklių, kurias verta žinoti
  • Striptizo klubo etiketas: 10 taisyklių, kurias verta žinoti
Striptizo klubo "Sugar" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Jonuu

O pati brangiausia kurva tai zmona

Dieve, kaip baisu

iki kokio dugno nusiritome! Ne veltui maždaug prieš 10-metį prie kiekvieno kaunadienės straipsnio (net ir tų, kur būdavo pranešama apie žmonių žūtis) būdavo prisegti baneriukai su striptizų klubo reklamomis. Lietuva prievarta buvo verčiama puolusių žmonių šalimi. Kokia gėda!

jonas

Kiekviena kurva turi savo kaina...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS