Sukūrė peticiją dėl V. Siegel ir L. Suodaičio: visuomenė nebegali kentėti šios kibernetinės atakos | KaunoDiena.lt

SUKŪRĖ PETICIJĄ DĖL V. SIEGEL IR L. SUODAIČIO: VISUOMENĖ NEBEGALI KENTĖTI ŠIOS KIBERNETINĖS ATAKOS

Lietuvos gyventojai nebeapsikentė – nusprendė rinkti parašus, padėsiančius sustabdyti naujienas apie nuomonės formuotoją, socialinių tinklų žvaigždę Viktoriją Siegel ir jos buvusį vyrą Lauryną Suodaitį.

Kaip nurodyta interneto svetainėje peticijos.lt, iš viso surinkti šeši parašai. Peticija pavadinta „Stabdykime naujienas viešoje erdvėje apie L. Suodaitį ir V. Siegel“.

„Maldauju. Užteks. Visuomenė nebegali kentėti šios kibernetinės atakos. Čia yra psichologinis smurtas“, – rašoma peticijos aprašyme.

Peticija adresuota Lietuvos prezidentui Gitanui Nausėdai, Seimui, keliems naujienų portalams.

Parašai bus renkami iki šių metų gruodžio 9-osios.

peticijos.lt nuotr.

Primename, kad vis daugiau naujienų ir viešų ginčų tarp sutuoktinių V. Siegel ir L. Suodaičio viešumoje pasirodė balandžio 4 d., kai L. Suodaitis buvo apkaltintas smurtu prieš žmoną.

Policija tąkart pranešė, kad Vilniaus rajone, Geležų kaime, įvyko konfliktas. Į įvykio vietą atvyko pareigūnai ir medikai. Teigta, kad per konfliktą namuose vyras, gimęs 1990 metais, smurtavo prieš moterį, gimusią 1994 metais.

Jų ginčai įvairiais klausimais socialinėje erdvėje tebesitęsia jau beveik penkis mėnesius iki pat šių dienų.

Rašyti komentarą
Komentarai (70)

To žurnalistai primityvėja

Žurnalistai rašo apie tai kas yra gyvenime, nusikaltimai klesti, nusikaltėliai nori pareina į kalėjimą, nori- ne, tai apie tai ir rašo, kas yra realybėje. Jei tau patinka pasakos, tai skaityk pasakų knygas, o nenurodinėk, ką žurnalistams rašyti( ne žurnaliūgoms, galėtum neįžeidinėti). O dėl Suodaičio atvejo, tai rašykit viską ir viešinkit, kodėl reikia tylėti, jei žmogų apkaltino smurtu, uždarė į areštinę, išgyvendino iš namų? Baisiausia, dar dėl vaiko reikia į teismą eiti. Iš kur toks noras atriboti vaiką nuo tėvo? Gal ir čia nori pinigų uždirbti?

žurnalistai primityvėja

Žurnalistai primityvėja jau ne dienomis, o valandomis. Tokios peticijos labai laiku. Bet reikia visų pirma tramdyt žurnaliūgas ir neleist teršt eterio. Jei reiktų rinktis, aš balsuočiau už peticiją dėl nusikaltimų viešinimo ir nusikaltėlių garbinimo. Apie juos straipsniai kas 10 cm - su nuotraukom, nusikaltimų aprašymais. Nustokit teršt žmonių sąmonę, žurnaliūgos.

seniai pykstantis

Dėl tokių šūdžių kaip tie-peticijos?O kaip dėl metų metais temptos gumos su Masiuliu ar galų gale tiek prikurtų tomų dėl vadinamų riaušių prie seimo ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS