Trejetų testas dainininkui Mino | KaunoDiena.lt

TREJETŲ TESTAS DAINININKUI MINO

Sulaukęs Kristaus amžiaus dainininkasMindaugas Mickevičius-Mino jaučiasi pačiame jėgų žydėjime ir mano, kad 33-ejų vyras nebegali daryti didelių klaidų. Kalbėdamas apie jį užklupusius trejetus, Mino vardijo savo tiesas, klaidas, spalvas ir moteris.

Trys moterys

"Mama. Mergina su kuria pasibučiavau pirmą kartą gyvenime. Jos neminėsiu. Ir mane įkvepianti mūza."

Trys klaidos

"Kad nepradėjau dainuoti anksčiau. Kad anksčiau neapkeliavau pasaulio, o dabar jau protas sėslėja. Kai kam kai ko nepasakiau, o dabar to žmogaus jau nėra."

Trys žodžiai

"Mama, amore (itališkai – meilė), liberta (itališkai – laisvė)."

Trys įspūdingos asmenybės

"Brazilų rašytojas Paulo Coelho, parašęs mano mėgstamiausias knygas. Motina Teresė – simbolis tų, kurie dar moka mylėti žmogų, jo esybę ir aukotis dėl jo. Michaelis Schumacheris."

Trys spalvos

"Mėlyna – kaip mano akys, Baltijos jūra, beribis dangus, laisvės ar dvasinės nepriklausomybės spalva. Raudona – kraujo, kuris simbolizuoja tautiškumą, nacionalistiškumą, gimtąsias šaknis, greitį, veržlumą, „Ferrari“ ir romantišką saulėlydį. Žalia – laisvo kelio, gamtos, augmenijos, kūrybos ir atgimimo spalva."

Trys būdo savybės

"Atkaklumas, kūrybiškumas, nuovokumas."

Trys dovanos

"Gimimas. Tai dovana, kurią suteikė tėvai mano nulinio gimtadienio proga. 30 prezervatyvų 30-ojo gimtadienio proga nuo „Tina Dance“ merginų. Pusės tonos svorio medinis dramblys 31-jo gimtadienio proga."

Trys knygos

"Vaikystės knyga "Rududu". Paulo Coelho "11 minučių". Ericho Maria Remarque "Triumfo arka"."

Trys dainos

"Viva per lei" – dėl kompozicijoso grožio ir paprasto, bet genialaus teksto. Jon Bon Jovi "Bed of Roses" – ji mane lydėjo į profesionalią dainininko karjerą. Lietuvių liaudies daina – "Šių naktelį per naktelį".

Trys daiktai

"Gitara – mano veiklos ir gyvenimo simbolis, su ja kuriu originalias dainas ir sužaviu merginas. Mobilusis telefonas – greitas ryšys, taip pat tarnauja kaip diktofonas. Mano pirmasis neprofesionalus, tačiau labai saugomas garso įrašas."

Trys išsipildžiusios svajonės

"Gyventi planetoje vardu Žemė, nes kitos pernelyg šaltos, karštos arba nusėtos krateriais. Būti, dirbti arba gyventi scenos gyvenimą. Turėti savo namus."

Trys tiesos

"Vėliau" dažniausiai reiškia "niekada". Žemė tikrai sukasi aplink Saulę. Žmogus kinta, bet nesikeičia."

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS