TV gelbėtoja G. Žemaitė: visi kartojo, kad man reikia skubių pasikeitimų | KaunoDiena.lt

TV GELBĖTOJA G. ŽEMAITĖ: VISI KARTOJO, KAD MAN REIKIA SKUBIŲ PASIKEITIMŲ

  • 4

„Viskas sutapo vienu metu. Asmeninis sporto treneris, kineziterapeuto konsultacija, vizitas pas masažo specialistą. Visi, įvertinę mano fizinę būklę, kartojo tą patį – reikia pasikeitimų. Ir skubių“, – atviravo žinoma televizijos gelbėtoja Gerda Žemaitė.

Kvietimo sportuoti iš vieno sporto klubo trenerio į Kauną iš Marijampolės gyventi persikrausčiusi Gerda sulaukė asmenine žinute savo „Facebook“ paskyroje. Nusprendusi priimti pasiūlymą ji sulaukė itin daug aktyvaus gyvenimo būdo profesionalo dėmesio ir patarimų. Treneris G. Žemaitei sudarė treniruočių bei mitybos programą. Jai rekomenduota vienu metu nevalgyti baltymų ir angliavandenių turinčių produktų, o saldumynų atsisakyti visai. Be to, nutarta, jog treniruočių metu pirmiausia bus tobulinamos ne moteriškos televizijos žvaigždės kūno formos, bet mėginama nugarą išvaduoti nuo įtampos.

„Kadangi mano nugara buvo tarsi akmenukas, nuolat kūprinausi. Specialistai man paaiškino, kad nugara – visos figūros atspindys. Būtent nuo stuburo savijautos priklauso ir mūsų stovėsena, ir lengva eisena“, – sakė G. Žemaitė.

Susirūpinusi savo savijauta ji ėmė lankytis ir pas klinikos „Ąžuolynas SPA“ masažo meistrus. Čia jai atliktos ne tik klasikinės stuburo darbą palengvinančios procedūros, bet ir limfodrenažinis masažas. Pastarojo metu naudojamas specialus masažuojantis įrenginys, kuris sukuria vibracines slėgio bangas ir jomis suaktyvina limfos apytaką norimose kūno vietose. Žinoma pašnekovė patikino – jos organizmas linkęs kaupti skysčius, todėl limfodrenažinio masažo efektą ji pajuto jau po pirmos procedūros.

„Tiek visko įvyko per kelias savaites! Pirmą kartą gyvenime nusipirkau svarstykles ir gausiau pradėjau gerti vandenį!“, – sakė G. Žemaitė.

Iki šios vasaros vidurio ji per dieną išgerdavo vos vieną ar dvi stiklines vandens, nes... Gerdai jis buvo neskanus. Dabar ji nuolat su savimi nešiojasi indą, kuriame yra šalavijais, apelsinu ar citrina pagardintas gyvybiškai būtinas organizmui skystis.

„Nežinau, kiek laiko taip gyvensiu, bet kol kas pasikeitimai man patinka. Ne su visomis trenerio rekomendacijomis sutikau, nes kai kurių malonių pasilepinimų atsisakyti nenoriu. Priešingu atveju – kas tuomet liks man?“, – su šypsena kalbėjo G. Žemaitė.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

Aš esu ponas Harry Smithas, teisėtas skolintojas Jungtinėse Amerikos Valstijose. Mes siūlome nuo 5000 USD iki 500 mln. USD ir daugiau, 2 proc. Jei jums skubiai reikia paskolos skubiai investicijai ir plėtrai, maloniai susisiekite su mano el. pašto adresu: hs777434@gmail.com ir gaukite daugiau informacijos. (1) Vardas ir pavardė: (2) Reikalinga paskolos suma: (3) paskolos trukmė: (4) Šalis: (5) Telefono numeris: (6) Mėnesinės pajamos: (7) Lytis: Dėkoju. Ponas HARRY SMITH.

?

jinai ruosiasi ka nors daryti su nosim? nes atrodo baisiai

Kristina

Noru jusu pagalbos su vitrinoru givunu daktaru isvilties prasau jusu befa staigei praradau triju mrnesu kalite beta padekit isiaiskint ar galejo pakenkt kirmeles buvom ir vitrinarijoj isjos grizo nugaisobeta ant ranku nezinobibe dvi dienos neber istisai verku kad negalu suprast 867410065te kristina vienintele viltis jus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS