V. Matačiūnaitė apie Dž. Butkutę: pagarba – šaunus tas jos prisikėlimas | KaunoDiena.lt

V. MATAČIŪNAITĖ APIE DŽ. BUTKUTĘ: PAGARBA – ŠAUNUS TAS JOS PRISIKĖLIMAS

  • 0

„Muzikiniame iššūkyje“ šeštadienio vakarą uždainuos dvi atlikėjos – Vilija Matačiūnaitė ir Rūta Žibaitytė. Merginos atliks Džordanos Butkutės kūrinį „Vienas namuose“. „Džordanai pagarbą jaučiu. Labai šaunus tas jos prisikėlimas, aš labai už ją džiaugiuosi“, – laidoje prisipažins V. Matačiūnaitė.

Žinomos dainininkės BTV projekte suvaidins valytojas, o jų pasirodymo vieta taps muziejus.

„Vilija yra tikrai labai gera kompanionė. Mes labai gerai viena kitą suprantame ir tikrai gerai susidainuojame, o ko daugiau reikia? Ir šiaip man atrodo, labai panašus mūsų aktyvumo lygis“, – apie scenos partnerę kalbės R. Žibaitytė. „Man irgi atrodo, kad mes labai panašios. Man ji labai patinka kaip vokalistė. Ji atrodo pozityvi, energinga, išradinga, kūrybinga“, – apie Rūtą atsilieps Vilija.

Pasirodymo metu nerangia valytoja tapusi V. Matačiūnaitė užkabins vazą, kuri kritus ant žemės suduš. Tai privers komisijos narius ir salėje sėdinčius žiūrovus krūptelti. „Labai organiškas epizodas. Aš pagalvojau, kad čia Vilija padarė netyčia ir reikės atsiskaitinėti prieš rėmėjus. Supratęs, kad vis dėlto čia buvo suplanuota, galiu pasakyti, kad tikrai buvo super suvaidinta. Tai buvo Las Vegaso lygio pasirodymas“, – merginų pastangas vertins Giedrius Drukteinis.

„Muzikiniame iššūkyje“ ir šį kartą pasirodys naujos poros. M. Šedžiuvienė ir B. Skurstene-Serdiukė atliks kūrinį „Prisėdai šalia“, S. Nainė ir A. Janonis – „Vakar vakare“, N. Nekrašiūtė ir E. Kvoščiauskas – „Aš mylėjau tave tau nežinant“, T. Juodsnukis ir D. Norvilas-Deivis – „Neliesk mano damos“, G. Leškevičius ir J. Bareikis – „Esmeralda“, I. Juozapaitytė ir L. Lapėnas – „Aukštumos“.

Muzikinis iššūkis“ – šeštadienio vakarą 19.30 val. per BTV.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS