Vaikiški žaidimai tęsiasi: M. Šalčiūtė įžeidė Matijošaitį | KaunoDiena.lt

VAIKIŠKI ŽAIDIMAI TĘSIASI: M. ŠALČIŪTĖ ĮŽEIDĖ MATIJOŠAITĮ

  • 18

Panašu, kad Monikos Šalčiūtės ir milijonieriaus Visvaldo Matijošaičio sūnaus Dainiaus konfliktas netyla. Po to, kai D. Matijošaitis Ugnių Kiguolį ir M. Šalčiūtę netiesiogiai pavadino kugeliu ir šaltiena, socialiniuose tinkluose vis pasirodo tai vieno, tai kito atsakas.

U. Kiguolis neseniai dėl pravardžiavimo pasiskundė Dainiaus tėčiui, Kauno merui V. Matijošaičiui, tačiau šis atsakė, kad jo sūnus yra suaugęs žmogus, tad jam nėra reikalo kištis.

Įsižeidusi Monika taip pat netyli. Mergina nesupranta, kaip tokias pareigas užimantys žmonės gali taip vaikiškai elgtis.

M. Šalčiūtė pratrūko socialiniame tinkle "Facebook": "Nebeapsimeskim durnais… Gal man visus visaip išvadinti, pavyzdžiui, Drinius Bibamatiošaitis ir sakyti: „Oi, atsiprašau, čia ne apie jus… Kaip keista, kad jūs pritaikėt sau šią pravardę. O kalbant abstrakčiai – GĖDA, kad suaugę žmonės elgiasi kaip nesubrendę paaugliai (ypač užimdami tokias pareigas), nei aš jų pažįstu, nei jie su manimi bendravę ar turėję bendrų reikalų.“

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

isteket nori monika

uz to ar kito abu milijonieriai.man atrodo gal jai patinkair dainius ir kiguolis.grazi mergina idomi.nesipyk su jais o apsuk galva jiems grazuole.esi idomi grazuole

w

pisama mesa

Vaje

kokie žaidimai "Kauno dienos"...pamokėjo Kiguolis, o Šalčiūtė dabar jau apie savo sutrikimus ar nesutrikimus išdėstys...varge, kur ritasi "Kauno diena? Neįdomus nei Kiguolis, nei tuštutė Šalčiūtė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS