A. Valujavičiaus finišas vėl nukeliamas: nelaukite, bičiuliai | KaunoDiena.lt

A. VALUJAVIČIAUS FINIŠAS VĖL NUKELIAMAS: NELAUKITE, BIČIULIAI

  • 45

Pirmadienį Aurimas Valujavičius, irkluojantis per Atlanto vandenyną, pranešė džiugią žinią apie kelionės finišą. Tačiau vėliau jis pranešė, kad kelionės finišas vėl nukeliamas.

Keliautojas vaizdo įraše instagrame teigė, kad Majamį jis tikisi pasiekti šią naktį – tarp vidurnakčio ir 2 val.

Vis dėlto taip neįvyks dėl techninių nesklandumų.

„Nelaukite, bičiuliai. Techniniai nesklandumai su uostais ir lietuvių bendruomenėmis. Todėl dabar sėdžiu ant inkaro ir laukiu patikslinto laiko ir uosto, kur atplaukti. Šiandien naktis užsiinkaravus. Nieko gero“, – socialiniame tinkle „Instagram“ rašė A.Valujavičius.

Kaip jau rašyta, šeštadienį A. Valujavičius feisbuke pranešė svarbią žinią – finišas nukeliamas į vėlesnę datą, nei planuota.

LNK reportažas:

„Atlantas dar nori, kad pabūčiau vandenyne. Todėl finišas iš šio sekmadienio nukeliamas į pirmadienį (tikiuosi). Miegu pastarosiomis paromis vos po kelias valandas, kad spėčiau sekmadieniui, bet pastangos – bevaisės. Tai bandome finišuoti pirmadienį“, – rašė keliautojas.

Primename, kad A. Valujavičius šia kelione siekia vienviete irkline valtimi perplaukti Atlanto vandenyną nuo Europos iki Šiaurės Amerikos žemyno ir tokiu būdu paminėti 90-ąsias S. Dariaus ir S. Girėno skrydžio metines. Tai įgyvendinęs, keliautojas taps pirmuoju tokį maršrutą įveikusiu lietuviu ir trečiuoju žmogumi pasaulyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (45)

Pavydas

Tiek daug neigiamų komentarų, Vyrukai, matyt iš pavydo iš nesugebėjimo ką nors paveikt iš ištyžimo taip lojat Geriau kuo nors užsiimkit. Pavydas blogas reikalas ,jis nieko neduoda tik nuvertėjimą

locmanas

Amerikoje ir savų idiotų pakanka

už savaitės

Išsikakoju, paskutinė dročilka ir krantan, bet bibys tapo Geležiniu Vilku
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS