Per vasarinį lietų Mia medituoja ir skaito knygas | KaunoDiena.lt

PER VASARINĮ LIETŲ MIA MEDITUOJA IR SKAITO KNYGAS

Dainininkė Vilija-Mia Pilibaitytė nebijo lietaus. Ir netgi priešingai – dėl šio gamtos reiškinio ji išprotėjusi gerąja prasme.

"Oi, labai, labai mėgstu vasaros, ypač, stiprų, tropinį lietų, – nušvito Mia. – Dėl lietaus netgi esu išprotėjusi. Ir prasidėjus liūčiai plačiai atidarau langus."

Jei vasarą užklupo lietus Mia mielai skaito knygas ir pradariusi langą klausosi to svaiginančiai raminančio garso.

"Lietus – labai ramina, todėl žmonės per lietų gali ilsėtis, skaityti, arba kažką kurti – tuo metu kartais rašau dainas, – prasitarė ir siūlė, ką veikti ir ką pati veikia per vasaros lietų, Vilija Pilibaitytė. – Nebūtina per stiprų lietų vaikščioti, nors šiltu oru pasiimu lietsargį ir kartais mielai vaikštau po parką, apžiūriu kokius objektus ir medituoju."

Per šiltą lietų smagu ir maudytis, o vaikai mielai taškosi arba šokinėja per balas: tai vaikystėje mielai darydavo dainininkė.

"Iš balų darydavome upelius, žaisdavome, – juokėsi Mia. – Vaikai gali namie per lietų kažką konstruoti, žaisti su mašinėlėmis."

Dainininkė tikino, kad nebūtina per lietų tik sėdėti prie televizoriaus ekrano, žiūrėti animacinius ar suaugusiems filmus, nors kartais per lietų miela nueiti į kiną.

"Per lietų galima žaisti ir stalo žaidimus. Mėgstu klasikinį "Alias" arba linksmąjį "Alias". Ir daugelis tai gali žaisti namuose su šeima, draugais. O jei nenorite būti namuose ir vaikščioti gryname ore su lietsargiu, galima apsilankyti muziejuje arba vandens pramogų parkuose – Vilniuje, Druskininkuose."

Daugiau informacijos apie vasaros renginius, lankytinas vietas, smagiausias pramogas ir patarimus – viename žurnale.

GALERIJA

  • Per vasarinį lietų Mia medituoja ir skaito knygas
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS