Verslininkas: esu už vaikų atiminėjimą ir jų atidavimą gėjų šeimoms | KaunoDiena.lt

VERSLININKAS: ESU UŽ VAIKŲ ATIMINĖJIMĄ IR JŲ ATIDAVIMĄ GĖJŲ ŠEIMOMS

  • 77

„Manau, kad tikrai geriau, kad vaikas gyventų su dviem tėčiais negu kokioje asocialų šeimoje arba išvis be tėvų, vaikų namuose. Aš esu visiškai už norvegišką šeimos modelį, už vaikų atiminėjimą iš kvailių ir jų atidavimą gėjų šeimoms“, – sako aštriadantis interneto chuliganas ir verslininkas Liudvikas Andriulis.

Šį šeštadienį 17.30 val. LNK laidoje „Bus visko“ svečiuosis aštriadantis interneto chuliganas, cinikas, slaptasis interneto autoritetas – taip dažnai yra pristatomas Belgijoje nuosavą verslą valdantis telekomunikacijų ekspertas bei rinkodaros specialistas L. Andriulis, kuris turi nuomonę visais klausimais. Dažniausiai ji aštri ir skaudžiai kertanti.  

Vyras mėgaujasi žodžio laisve, kuriai susiformuoti padėjo kosmopolitiškas gyvenimas. Liudviko namai yra Lietuvoje, biuras – Briuselyje, o darbo vieta – visas pasaulis. Šiandien daugiau nei šimtą kartų per metus skraidantis vyras kadaise savo gyvenimą būtų pavadinęs svajone. Šiauliuose užaugęs, iš kuklios inteligentiškos šeimos kilęs Liudvikas pirmu numeriu įstojo į nemokamą istorijos studijų vietą universitete, tačiau vos išgirdęs sveikinimo kalbą: „Sveiki būsimieji istorikai, pinigų čia tikrai neuždirbsite“, jis iškart suprato, kad jiems ne pakeliui.

„Niekaip negalėjau sugalvoti, kaip aš kada nors užsidirbsiu nuosaviems namams ar bent išsinuomosiu. Negalėjau net garintų džinsų nusipirkti. Likti Šiauliuose ir gyventi taip, kaip gyveno dauguma, tikrai nenorėjau. Ar aš turėjau daug vilties, kad man pasiseks? Tikrai ne“, – laidoje pasakos vyras.

Aš labai mėgstu užkabinti jautresnes vietas skaudžiausiais momentais.

Liudvikas sako: „Buvau humanitaras vaikas iš suknistų Šiaulių, kuris daugiau nei trijų šimtų litų nematė vienoje vietoje“. Mokytojos ir kompiuterių inžinieriaus sūnus neturėjo nė vieno artimo žmogaus, kuris galėtų jį pakonsultuoti verslo tema, tačiau Liudvikui padėjo anglų kalba ir iš tėčio gautos kompiuterinės technikos žinios. Lietuvos nepriklausomybės pradžioje kūrėsi internetas ir mobilieji ryšiai, vis daugiau užsienio investuotojų čia atidarinėjo įmones. Liudvikas pradėjo dirbti „Lietuvos telekome“, po metų jį perpirko viena įmonė, dar po dvejų – dar kita. Jaunas, neturėdamas tinkamo išsilavinimo ir su labai nedidele patirtimi, Liudvikas padarė stulbinančią karjerą telekomunikacijų srityje ir jau dešimt metų dirba Belgijos kompanijoje, kurią neseniai išsipirko.

Lietuvoje gyvenantis ir mokantis mokesčius vyras laisvalaikiu neatlygintinai rašo straipsnius, kuriuos publikuoja verslo žurnalai, internetiniai portalai. Vyras nevengia demonstruoti kontroversiškos nuomonės ir taip lengvai pašiepti siauriau mąstančių žmonių.

„Meluočiau sakydamas, kad nemėgstu patrolinti visuomenę, ypač mažiau išsilavinusius, kvailesnius, visus tuos, kurie turi prisigalvoję visokių šventų karvių. Aš labai mėgstu užkabinti jautresnes vietas skaudžiausiais momentais“, – laidoje atviraus Liudvikas.

Kiekvieną pavasarį prie savo namo Liudvikas su sužadėtine Medeina Čijauskaite išsikelia dvi vaivorykštės spalvų, dar kitaip vadinamas gėjų, vėliavas, simbolizuojančias lygybę, taiką ir bendradarbiavimą. Vyras save laiko vakarietišku kosmopolitu ir sako, kad tai atspindi jo vertybes bei pasaulėžiūrą, mat homofobiškumas Liudviko akimis yra nepaprastai atstumianti visuomenės savybė. Prakalbus apie tos pačios lyties žmonių santuokas, teisę turėti vaikų ir šiuo metu Lietuvos vaikų globos priežiūros tarnybas krečiantį skandalą, vyras kategoriškas.

„Manau, kad tikrai geriau, kad vaikas gyventų su dviem tėčiais negu kokioj asocialų šeimoj arba išvis be tėvų, vaikų namuose. Aš esu visiškai už norvegišką šeimos modelį, už vaikų atiminėjimą iš kvailių ir jų atidavimą gėjų šeimoms“, – atviraus Liudvikas.

L. Andriulis ne tik pasidalins savo nuomone apie norvegišką šeimos modelį ir kaip auklėja savo vaikus, bet prisimins ir kitas istorijas, kai Kongo Demokratinėje Respublikoje teko važiuoti pro pakelėje gulinčius lavonus, šeichas Omane grasino su juo susidoroti, o Jungtinėse Amerikos Valstijose dėl nesusipratimo galėjo atsidurti kalėjime.

GALERIJA

  • Liudvikas Andriulis
  • Verslininkas: esu už vaikų atiminėjimą ir jų atidavimą gėjų šeimoms
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (77)

kauke

kas slypi uz 'gejo' kaukes .... ?

Anonimas

Andriuli , ar is arti matei geju poru ? Ar matei koks tarp tu geju tarpusavio bendravimas ? Ar tavo manymu i tokia aplinka galima atiduoti vaika ??????? Jei taip manai tai esi kazkoks iskrypes . Pagarbiai - issilavines , apsiskaites , pasiturintis LR pilietis .

kismis

IR ISKUR TOKIU SIUKSLIU ATSIRANDA MATYT UZTAI TAIP KOVOJA GABRIELIUS UZ TUOS INVALIDUS DVASIOS REIKALAUJA VISOIKIU ITEISINIMU KADANGI ZMONOS AUSTEJOS SESUO YRA NESVEIKA SU SAVO VADINAMU VYRU TAI TAIP AISKEJA KAS DAROSI SU TAIS ISKRIPELIAIS TAI STAI KUR SUO PAKASTAS IR KAM GRUOBIAMI VAIKAI IS SEIMU
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS