Viešai pasipiršusiam „2 Barų“ dalyviui Juozui – mylimosios antausis | KaunoDiena.lt

VIEŠAI PASIPIRŠUSIAM „2 BARŲ“ DALYVIUI JUOZUI – MYLIMOSIOS ANTAUSIS

  • 0

Vakar įvyko dar viena TV3 vasaros realybės šou „2 Barai“ išlikimo kova, po kurios projektą palikti teko automobilių aistruolei Enrikai. Tačiau žiūrovus dar labiau nustebino kita intriga – paskatintas vedėjo Justino Jankevičiaus ir šią savaitę savo mylimajai pasipiršęs Juozas liko įskaudintas. Jo mergina Darija pasakė – už Juozo netekės, nes šis jai buvo neištikimas.

Šiandien, pirmadienį, „2 Barai“ žiūrovai turės galimybę išvysti ne tik tarp dalyvių įsiplieskiančius naujus konfliktus ir apkalbas, bet ir pamatyti, kaip barmenui Juozui sekasi susitaikyti su sekmadienį įvykusiu akibrokštu – tiesioginiame eteryje jaunas vyras sužinojo, kad anksčiau sutikusi už jo tekėti mylimoji persigalvojo.

Savo apsisprendimą Darija argumentavo tuo, kad Juozas jai buvo neištikimas ir gali būti nenuoširdus. „Sutikau, nes nežinau, kas būtų su juo buvę, jei aš pasakyčiau ne. Mano šeima mano, kad jis siekia naudos sau, o ne nori kurti bendrą ateitį“, – tikino Darija.

Panašu, kad barmenui toks mylimosios poelgis sudaužė visas viltis. Dar būdamas scenoje jis neslėpė susijaudinimo, dėl merginos net norėjo atsisakyti pagrindinio šou prizo – žvaigždės sutarties. „Aš noriu gero, nuostabaus gyvenimo ir, jeigu Darija sutiks, aš renkuosi vestuves“, – sakė Juozas.

Sužinojęs skaudžią žinią Juozas kurį laiką išliko ramus, tačiau naktį po tiesioginės transliacijos pratrūko – ėmė raudoti dėl nepavykusios meilės.

Šį vakarą „2 Barų“ žiūrovai išvys svarbiausias praėjusios savaitės akimirkas, dalyvių emocijas šou palikus Enrikai, besimezgančius konfliktus ir Juozo neviltį, Darijai pasakius, kad ji už jo tekėti nesiruošia.

Kaip netekęs mylimosios jaučiasi Juozas? Kaip į tokį vaikino skausmą reaguoja kiti projekto dalyviai? Kas vėl tapo apkalbų objektu?

„2 Barai“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais 21 val. ir sekmadieniais 19.30 val. per TV3.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS