Vizažistė O. Žuravliova: „instagramas“ pakeitė supratimą apie makiažą | KaunoDiena.lt

VIZAŽISTĖ O. ŽURAVLIOVA: „INSTAGRAMAS“ PAKEITĖ SUPRATIMĄ APIE MAKIAŽĄ

  • 0

Odos trūkumus slepiantis filtras, netikros išraiškos ir dingęs unikalumas – tokias socialinių tinklų ir įvairių „foto programėlių“ pasekmes išskiria makiažo specialistė Olesia Žuravliova. Šį šeštadienį, laidoje „Pasaulis pagal moteris“ ji papasakos apie makiažo tendencijas, dažniausiai pasitaikančias jo klaidas bei naują unikalų būdą susikurti tik jums tobulai tinkantį makiažą.

„Instagramas“ ir veidrodis

„Didesnių kontrastų išryškinti skruostikauliai, ryškios akys, tobula oda, jokių juodų paakių ir visada puikiai papūstos lūpos – „instagramo“ filtrai ir kitos galimybės formuoja tiesiog iškreiptą supratimą apie moters veidą“, – aiškina daug metų makiažo tendencijas stebinti Olesia.

„Būna ateina klientė ir rodo telefone nuotrauką sakydama, kad nori atrodyti būtent kaip joje. Bet dažnai tai sunkiai įmanoma, nes veidrodis namie neturi filtro“, – šypsodamasi aiškina profesionalė.

Merginos suvienodėja

TV3 laidos „Pasaulis pagal moteris“ vedėjai Kristinai Rimienei pasiteiravus apie dažniausias makiažo klaidas, Olesia atsidūsta: „Kaip daugelis jau pastebėjo, nemaža dalis merginų, o ypač jaunesnės, persistengia darydamosi per ryškius antakius ar blakstienas, su kuriomis, regis, tuoj kaip drugelis nuplasnos. Tačiau yra ir kitų ne su „mada“, o su požiūriu susijusių klaidų, pavyzdžiui, būtent jums tinkamo makiažo neieškojimas. Štai, kad ir paskutiniais metais ypač išpopuliarėjęs veido kontūravimas – juk jis nėra tobuliausias ir vienintelis būdas. Nors ir tinkantis daugeliui merginų, kontūravimas nebūtinai tiks jums, nebūtinai išskirs būtent jūsų grožį, o gal net atvirkščiai – nuotraukose iš tolo sunkiai atskirsite, kur jūs, o kur jūsų klasiokė“.

Supratimas apie grožį pasikeitė

Olesia džiaugiasi, kad, nepaisant kai kurių klaidų, supratimas apie grožį per paskutiniuosius metus labai pasikeitė: „Moterys darosi drąsesnės, jos išdrįsta tiek ypač ryškiomis raudonomis lūpomis išreikšti save, tiek kartais iš viso atsisakyti makiažo ir spindėti natūraliu grožiu. Jos mokosi, jos atsiveda savo dukras, jos vis labiau rūpinasi savimi“.

Elektroninis makiažas

Olesia savo makiažo paslapčių neslepia: ne taip seniai knygą išleidusi mergina nestovėjo vietoje ir sukūrė elektroninę makiažo sistemą, kuri, pasak kūrybinės komandos, kol kas neturi atitikmenų ne tik Lietuvoje, bet ir aplinkinėse šalyse.

Kokios makiažo tendencijos mūsų akis vilios šiais metais, kaip tapti mylima vizažiste ir kaip nuotoliniu būdu rasti sau tinkamiausią makiažą, paaiškės šeštadienį 9.30 val. laidoje „Pasaulis pagal moteris“ per TV3.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS