Ž. Gečas sunkiai renka žodžius: ieško žmogaus, išgelbėjusio jam gyvybę | KaunoDiena.lt

Ž. GEČAS SUNKIAI RENKA ŽODŽIUS: IEŠKO ŽMOGAUS, IŠGELBĖJUSIO JAM GYVYBĘ

  • 6

„Sunku rinkti žodžius, rišliai viską perteikti ir nežinau kada iki galo tai suvoksiu, bet nepažįstamas žmogus išgelbėjo man gyvybę. Nespėjau net padėkoti, todėl, prašau, padėkite man jį surasti“, – taip socialiniame tinkle „Facebook“ pagalbos prašymą pradeda atlikėjas Žygimantas Gečas.

„Šis žmogus mano gyvenime yra labai svarbus, tačiau aš jo nepažįstu“, – pirmadienį paskelbtame vaizdo įraše pasakoja žinomas vyras. Sekmadienį jis kartu su žmona Anžela Adamovič ir sūnumi nuvyko į restoraną, kuriame bevalgydamas užspringo. Vyras gana greitai suprato, kad šis apsilankymas restorane gali gerai ir nesibaigti.

„Maniau, kad atsikosėsiu ir viskas bus gerai. Tačiau pajaučiau, kad užspringau rimčiau negu prieš tai kada nors gyvenime. Vaikas sėdėjo man ant kelių, tad parodžiau Anželai, kad jį paimtų. Ji griebė vaiką ir pamatė, kad esu tikrai labai rimtai užspringęs ir negaliu įkvėpti oro. Anžela ranka ėmė daužyti man krūtinę, nes kitoje rankoje buvo vaikas, ir pradėjo šaukti pagalbos. Aš nežinojau, ką daryti. Stresas buvo didžiulis“, – bauginančio įvykio detales prisiminė Ž.Gečas.


Anželos šaukšmą, anot atlikėjo, išgirdo vienas vyras. 

„Jis apkabino mane iš nugaros ir bandė daryti Heimlicho manevrą. Iš pradžių nepavyko ir jaučiau, kad tuoj atsijungsiu. Tikrai nežinau, kiek tada laiko jau buvo praėję. Tačiau vyrukas nenuleido rankų. Ir šiaip ne taip pradėjau atgaudinėti kvapą“, – pasakojo Ž.Gečas.  Anot Žygimanto, šis geradarys iš restorano išėjo, kol atlikėjas dar nebuvo susivokęs, kas įvyko.

„Esu žiauriai tau dėkingas ir labai norėčiau, kad šią žinutę išgirstum ir pamatytum. Nes dar kelios sekundės ir būčiau praradęs sąmonę, o tada būtų likę kelios minutės, kol man būtų buvę galima padaryti dirbtinį kvėpavimą. O jeigu ne...tai tada viskas“, – sakė atlikėjas. 

Šis padėkos, o kartu ir pagalbos prašymo vaizdo įrašas iki antradienio vidurdienio buvo surinkęs 44 tūkst. peržiūrų.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Blabla

Cia viskas paprasciau. Portalai neturi ka rasyti, tai ir iesko naujienu veidaknygej :-D

Anonimas

Manau pristigo dėmesio.

proga

išgelbėjo - ir valio, bet tas "ieškojimas", lendant į portalus (o neapsiribojant "veidaknyge") ne kas kita - kaip išnaudota galimybė pasireklamuoti. Gaila, kad reklamuojamasis ne dainavimu...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS