Ž. Grigaičio ir jo australės žmonos santuoka byra į šipulius | KaunoDiena.lt

Ž. GRIGAIČIO IR JO AUSTRALĖS ŽMONOS SANTUOKA BYRA Į ŠIPULIUS

  • 17

Prieš šešerius metus Australijoje susituokę Žilvinas ir Elle Grigaičiai pasuko skirtingais keliais ir nors skyrybų dokumentai nėra paruošti, pora jau metus negyvena kartu, rašo portalas delfi.lt.

„Jis nėra sutvertas santuokai ir man gyvenimas su tokiu vyru nėra tinkamas. Visa tai yra tiesa“, – prasitarė Elle.

Dar prieš kurį laiką sklido kalbos, kad pora skiriasi, bet tuomet jie tokias kalbas neigė ir sakė, jog jokios negandos jų santykiams negresia. Ž. Grigaitis nesutiko detalizuoti savo santykių su žmona, bet Elle atvirai prabilo apie jų santykių pabaigą.

Ž. Grigaičio sutuoktinė sakė, jog dar nesijaučia pasirengusi sutikti kitą žmogų. Ir nors Ž. Grigaičiui ji jaučia šiltus ir draugiškus jausmus bei nuoširdžiai linki sėkmės, šeimos žmogumi jo pavadinti taip pat negali.

Tačiau nors pora kartu nebegyvena, daiktų jie nepasidalino ir Elle namuose vis dar yra šou pasaulio atstovo daiktų, kaip ir jo namuose – jai priklausančių smulkmenų.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

ALGIS

kas su tokiu pajacu gali gyventi

Jonas

Man jis tuštybių tuštybė.i. Didžiuojasi savo turtais, bet tai beskonybė, parodė jo butą, tikras jovalas be jokio skonio šimtai daiktu vos ne vienoje vietoje. Žmogus su didfybės manija, nes žibno kad Lietuva maza cia ne europa, kai tokių kai jis milijonai, o Lietuveleje tuciu nera daug, tai didziuojasi, kad visi ji mato.

Haris

Man buvo keistą,kaip protinga ir turtinga ėjo už tokio.Jis ne tos pakraipos manyčiau.Vienu žodžių Alfonsas yra. Geras vardas,viskas juo pasakyta.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS