Ž. Žvagulis vos tramdė emocijas: prabilo apie ketvirtąjį, nesantuokinį, sūnų | KaunoDiena.lt

Ž. ŽVAGULIS VOS TRAMDĖ EMOCIJAS: PRABILO APIE KETVIRTĄJĮ, NESANTUOKINĮ, SŪNŲ

  • 11

Estrados legenda vadinamo charizmatiškojo žemaičio Žilvino Žvagulio gyvenimas šiuo metu atrodo puikus. Neseniai jis antrą kartą tapo seneliu, jo sūnūs puikiai plėtoja savo verslus, o ir pačiam Žilvinui koncertų netrūksta. Tiesa, Ž. Žvagulis prisipažįsta, kad jo širdyje vis dar didžiulis sopulys, ilgą laiką laikytas paslaptyje, – ketvirtasis, nesantuokinis, sūnus.

Gyvenimo būdo laidoje  „Kitu kampu” dainininkas atviraus, kad po pirmosios santuokos su žmona Regvita ir prieš santykius su Irena Starošaite buvo užmezgęs romaną su kita moterimi. Šie santykiai jam padovanojo sūnų.

Antradienio vakarą 20.30 val. per LNK rodomos laidos vedėjai Indrei Stonkuvienei paklausus, ar šiuo metu jis bendrauja su ketvirtuoju sūnumi, Žilvinas neslėpė jausmų. „Nebendrauju. Ne. Manęs paprašė, kad aš nebendraučiau. Tas žmogus viską žino... Jeigu mano sūnui Vakariui dabar 18-iolika, tai jam dabar turėtų būti apie 21-ius”, – pasakojo dainininkas.

Nebendrauju. Ne. Manęs paprašė, kad aš nebendraučiau.

Anot Ž. Žvagulio, apie šį gyvenimo išbandymą jam iki pat šiol kalbėti yra labai sunku. Net praėjus daugeliui metui, skausmas niekur nedingo.

Laidoje garsus dainininkas prisipažins, kad dėl ketvirtojo sūnaus yra išliejęs ne vieną ašarą: „Aš naktimis bliaudavau. Rimtai. Aš daugiausia ašarų išverkęs esu tada, kai man neleido su juo bendrauti. Aš suprantu, kad aš toje situacijoje buvau taip pat kaltas. Aš buvau viso to vertas”, – sunkiai emocijas tramdė jis.

GALERIJA

  • Ž. Žvagulis vos tramdė emocijas: prabilo apie ketvirtąjį, nesantuokinį, sūnų
  • Ž. Žvagulis vos tramdė emocijas: prabilo apie ketvirtąjį, nesantuokinį, sūnų
LNK arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Raimondas M.

lds.org atsako į visus mūsų klausimus kaip sukurti stiprią šeimą. Reikalavimai dideli, bet palaimos didesnės.

genutė

Nesigilinant taip,bet galėjo būti ,kad tai romanas su vedusia moterim.Tiesiog abipusė gėda kuria reikėjo mirk gyvenk nuslėpti tou laiku,o dabar jau viskas senatis ,praeities nesugražinsi...

Vika

Niekas nera vertas, kad jam butu uzdrausta matytis su sunumi, tuo labiau, kad tevas nebego i krumus ir labai del to pergyveno. Cia yra vyru kazkokio infantilizmo apraiskos, nes zinau ne viena, kuris nebendravo su savo vaiku,nes to nenorejo vaiko motina. O motina ne visada elgiasi teisingai, (daznai tai buna kerstas) ir vaikas turi teise bendrauti su savo tevu,zinoma, jeigu tas tevas ne koks alkoholikas ar narkomanas, nuo kurio vaika reikia saugoti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS