Darbo partijos rinkimų štabui vadovaus V. Gapšys | KaunoDiena.lt

DARBO PARTIJOS RINKIMŲ ŠTABUI VADOVAUS V. GAPŠYS

  • 7

Darbo partijos rinkimų štabui vadovaus partijos frakcijos Seime seniūnas Vytautas Gapšys.

Partijos taryba šeštadienį vėlai vakare patvirtino 2015-ųjų savivaldybių tarybų ir 2016-aisiais įvyksiančių Seimo rinkimų vadovą. Artimiausiu metu V.Gapšys pristatys rinkimų štabų struktūrą ir kampanijos viziją, pranešė Darbo partija.

„Artėjančiuose savivaldybių tarybų rinkimuose mūsų laukia naujovė – tiesioginiai mero rinkimai. Todėl vasaros metu skyriai turės diskutuoti ir priimti sprendimus dėl kandidatų į merus, o rudenį pradėsime darbais, tai yra patvirtinsime savo partijos kandidatus“, – kalbėjo V.Gapšys.

Pasak Darbo partijos pirmininkės Loretos Graužinienės, partijos vadovybė artimiausiu metu planuoja apsilankyti visuose skyriuose ir pristatyti rinkimų naujoves partiečiams.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

kembrikas

nesuprantu, musu zmoniu ,kaip toki isrenka. jis man ,nei moteris nei vyras ,kazkoks ,nei pqtam ,neipo tam.kaxkoks rusu kolobokas.

mizantropas

kodėl kitiems nuteistiems ar teisiamiems asmenims draudžiama vadovauti, o gapšiui ne? gal jis nenuteistas pinigine bauda? o gal darbo partija nėra tas itin svarbus objektas, kad teisiamieji ar nuteistieji bei įtarimus keliantys subjektai gali jam vadovauti? manau, kad visi darbiečiai ministrai ir jų pvaduotojai privalo būti labai griežtai kontroliuojami, nepaisant uspaskicho universitetų, jie dar turi įsisąmoninti, kad dirbti reikia sąžiningai.

vanga

Stiklinemis akimis, kol kas dar nesedintis, bet jau greit...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS