Dėl senos traumos Druskininkų meras atsidūrė Santaros klinikose | KaunoDiena.lt

DĖL SENOS TRAUMOS DRUSKININKŲ MERAS ATSIDŪRĖ SANTAROS KLINIKOSE

  • 3

Antradienio popietę sostinės Santaros klinikose buvo pastebėtas Druskininkų meras Ričardas Malinauskas, pranešė portalas delfi.lt.

Kaip sakė pats Druskininkų vadovas, „su sveikata viskas gerai“, tačiau atsiliepia senos sportinės traumos, todėl tas problemas teks išspręsti.

Druskininkų meras leido suprasti, kad rengiasi rankos operacijai.

R. Malinauskas – Lietuvos automobilių sporto meistras, Pabaltijo autokroso čempionas.

Pastaruoju metu skelbta, kad R. Malinauskas jau pradeda ruoštis kitąmet vyksiantiems savivaldybių tarybų rinkimams. 

Druskininkuose,  Alytuje ir Lazdijuose įsikūrusių judėjimų atstovai praėjusį penktadienį įsteigė asociaciją, planuojančią dalyvauti kitų metų savivaldos rinkimuose.

Asociaciją „Už Lietuvą“ steigia Druskininkų mero R. Malinausko vadovaujama asociacija „Už Druskininkus“,  krepšinio trenerio Tomo Pačėso vadovaujamas judėjimas „Už Alytų“ ir Lazdijų mero Artūro Margelio pirmininkaujama organizacija „Pirmyn! Kartu mes galime“.

R. Malinausko vadovaujamame judėjime didžiąją dalį narių sudaro nuo Socialdemokratų partijos prieš kelerius metus atskilę žmonės.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

ELĖ

Kai tik kokį vagį ar sukčių pagauna ,tai tuoj suserga arba atsiduria ligoninėje ,kad pratemptų laiką ir sugalvotų pasiteisinimus....

druskininku geda

naglas melagis pasikeles kaip ji dar zeme nesioja o tokiu yra daug slykstu iji ziureti lietuvos geda ziuresim koks jo likimas laukia KARMA

Justas

Tai kol nenugriaus Vijūnėlės dvaro pagal teismo sprendimą - jokių operacijų. Ne mirtinas atvejis, o dar prestižinėn ligoninėn įsibrovė. Ko nesigydo savo savivaldybėje?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS