G. Landsbergis: R. Karbauskio vietoje jau kalbėčiau su G. Nausėda | KaunoDiena.lt

G. LANDSBERGIS: R. KARBAUSKIO VIETOJE JAU KALBĖČIAU SU G. NAUSĖDA

Konservatorių lyderis Gabrielius Landsbergis samprotauja, kad dėl stringančios premjero Sauliaus Skvernelio prezidentinės kampanijos ir, pasak jo, dvejonių keliančių Vyriausybės vadovo galimybių laimėti šalies vadovo rinkimus, „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis jau dabar turėtų derinti veiksmus su ekonomistu Gitanu Nausėda.

„Jei valdantieji nepradės dirbti, ir mes matysime Saulių Skvernelį, liekantį 3 vietoje arba net žemiau, turbūt nereikia politikos didelės mokslų ekspertizės, kad suprastum, kuris kandidatas iš likusių dviejų yra priimtinesnis Ramūnui Karbauskiui - tas, kuris save laiko neapibrėžtu ir neutraliu“, - „Žinių radijuje“ kalbėjo konservatorius.

Dėl to, tvirtino G. Landsbergis, R. Karbauskio vietoje jis jau dabar eitų pas prezidentinių reitingų lyderį G. Nausėdą ir prašytų, kad tuo atveju, jei ekonomistas laimėtų šalies vadovo rinkimus, S. Skvernelis būtų paliktas premjero poste.

„Aš Ramūno Karbauskio vietoje šimtu procentų eičiau pas Gitaną Nausėdą ir sakyčiau, klausyk, gerbiamas kandidate, jeigu tu tapsi prezidentu, ką aš turėčiau padaryti, kad tu paliktum ramybėje mano Vyriausybę ir Saulių Skvernelį premjeru“, - kalbėjo G. Landsbergis.

Šeštadienį dienraščio „Lietuvos rytas“ skelbta naujausia „Vilmorus“ atlikta gyventojų apklausa rodo, kad šiandien daugiausiai palaikymo sulaukia G. Nausėda (27,3 proc.), už jo rikiuojasi I. Šimonytė (20 proc.) ir premjeras S. Skvernelis (16 proc.).

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

anukas

kaip mociutes tvarte.

ANŪKO -- svaičiojimai skirti TVARTO "gyvūnams", nors

norėtų išeiti į pasaulietiškus plotus-- tačiau atstovai iš OŽIO haremo -- kaip matome viešoje ERDVĖJE , demonstruoja solidų etikos ir profesinio NEĮGALUMO trūkumą.

.....

R.Karbauckis ---anukeli -- jei as buciau tavo vietoj ...eiciau kalbet su durnyno direktorium ,kad palata is pietu puses paskirtu....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS