G. Landsbergis: R. Karbauskis daro spaudimą VRK | KaunoDiena.lt

G. LANDSBERGIS: R. KARBAUSKIS DARO SPAUDIMĄ VRK

Politinės aistros dėl prezidentės Dalios Grybauskaitės išsakytos kritikos premjerui neslūgsta.

Konservatorių lyderis Gabrielius Landsbergis mano, kad Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininkas Ramūnas Karbauskis daro spaudimą Vyriausiajai rinkimų komisijai (VRK), kuri, gavusi Seimo nario Petro Gražulio ir R. Karbauskio skundą dėl sekmadienį vykusių rinkimų metu prezidentės D. Grybauskaitės išsakytos kritikos premjerui, sudarė grupę ir aiškinsis, ar šalies vadovė nepažeidė įstatymo.

Tai dabar mes turime Seimo narį, pagrindinį „Agrokoncerno“ akcininką, kuris pirštu prikišamai parodė, kaip tai vertinti.

„Keistas dalykas yra jo (R. Karbauskio. - ELTA) pareiškimas, kad jis tikisi, kad VRK įspės Grybauskaitę. Jeigu aš teisingai suprantu įstatymus, ten yra parašyta, kad Seimo nariai negali daryti jokios įtakos VRK. Tai dabar mes turime Seimo narį, pagrindinį „Agrokoncerno“ akcininką, kuris pirštu prikišamai parodė, kaip tai vertinti“, - „Žinių radijui“ sakė G. Landsbergis.

„Tai yra spaudimas, dėl to mes ir kreipėmės į Etikos ir procedūrų komisiją, prašydami įvertinimų“, - pabrėžė politikas.

R. Karbauskis ketvirtadienį teigė, kad VRK įspės prezidentę D. Grybauskaitę.

„Aš tikiuosi minimaliai rezultato, kad prezidentė bus įspėta, kaip ir visi politikai, kad tą dieną, kada vyksta rinkimai, panašių pasisakymų būti neturėtų“, - ketvirtadienį žurnalistams sakė R. Karbauskis.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

vladas

Manau,kad tų koncervinių atliekų paskutinis pasispardymas.Kaune per mero rinkimus irgi spardėsi,spardėsi,kol kojas nukratė.

Anonimas

Karbauskiui nėra jau ribų,tiek pasidarė įžulus net bjauru žiūrėti ir girdėti jo paistymus.Tai ruskeliai gerokai atakuoja,kad nepaiso jokių įstatymų,tik pirmyn,kaip narkotikų prisiryjes.Veryga gelbėk savo užtarėja,juk matai kad jam su galvelę negerai.

...

Nelaimė tas Gabriukas: "Keistas dalykas yra jo (R. Karbauskio. - ELTA) pareiškimas, kad jis tikisi, kad VRK įspės Grybauskaitę" - vargšas broileriukas nesupranta kas yra NUOMONĖS laisvė; GALIMA laisvai reikšti NUOMONĘ kad iš brolerio buljonas neblogas gaunasi, bet tai juk TIK nuomonė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS