G. Paluckas: iš socdemų pas socialdarbiečius perėjo iki 190 narių | KaunoDiena.lt

G. PALUCKAS: IŠ SOCDEMŲ PAS SOCIALDARBIEČIUS PERĖJO IKI 190 NARIŲ

Iš Gintauto Palucko Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) į pernai susikūrusią Gedimino Kirkilo Lietuvos socialdemokratų darbo partiją (LSDDP) perėjo iki 190 narių, sako LSDP lyderis.

„Nuo 160 iki 190 žmonių iš 18 tūkst. (perėjo – BNS). Pats skaičius tikrai nėra reikšmingas“, – penktadienį Žinių radijui sakė G. Paluckas.

Pernai LSDP pasitraukus iš valdančiosios koalicijos su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, nuo socdemų frakcijos Seime atskilo 11 narių, taip suformuodami Lietuvos socialdemokratų darbo frakciją.

Dalis šių parlamentarų vėliau tapo šiemet įsteigtos LSDDP kūrėjais.

„Matyt, iš to viešoji opinija buvo suformuota, kad partija skilo. Partija neskilo, frakcija skilo“, – kalbėjo G. Paluckas.

Jo vadovaujama LSDP Seime turi aštuonių narių opozicinę frakciją.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

...

Kodėl MES, mokesčių mokėtojai, dar turim išlaikyt ir mafijines gaujas?

Virvyte

Kaip tokia morda gali vadovauti "partijai" ? Iš kur išlindo tas palkuckas ?

AS taip manau.

Mat sukuriau klana ir duokite pinigu.Tai yra suktybe,cinizmas,nieksybe.Senia isbuve daugeli metu valdanciaisiais ir ka jie saliai dave.Iseidami dafrydavo taip ,kad po ju likdavo viskas istaskyta.Nejaugi dar yra buku kurie uz tokius balsuos? Isvis jiem su Sirinskiene ,Kafrbauskiu apkalta uz sukciavima.Pakol nebus tokie nubausti tai ir toliau parsidavines.Taip kaip Skvernelis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS