G. Surplys: ministerija Kaune galėtų įsikurti 2020 metų pradžioje | KaunoDiena.lt

G. SURPLYS: MINISTERIJA KAUNE GALĖTŲ ĮSIKURTI 2020 METŲ PRADŽIOJE

  • 3

Žemės ūkio ministerija (ŽŪM) į Kauną galėtų būti perkelta 2020 metų pradžioje, mano ministras Giedrius Surplys. Ruošiantis pokyčiams, jis ketina vieną dieną per mėnesį dirbti Kaune.

„Dėl Kauno ketinu artimiausiu metu pradėti dirbti vieną dieną Kaune, „apsiuostyti“, pasižiūrėti, kaip ten sekasi. (...) Panašu, kad turėsime finansines galimybes tą padaryti ir planuoju, kad 2020 metų sausį turėtume startuoti Kaune“, – interviu „Žinių radijui“ sakė G. Surplys.

Savo socialinio tinko „Facebook“ paskyroje anksčiau jis rašė, kad Kaune ketina dirbti vieną dieną per mėnesį.

Prieš tapdamas ministru, G. Surplys gegužės pradžioje sakė, kad ministerija ir jai pavaldžios tarnybos kelsis iš Vilniaus į Kauną.

Nekilnojamojo turto rinkos ekspertai birželį BNS teigė, jog G. Surplio noras iki 2020 metų perkelti ministeriją į Kauną realiai galėtų būti įgyvendintas tik vienu atveju – jei patalpos būtų nuomojamos su miesto meru Visvaldu Matijošaičiu susijusios įmonės statomame biurų pastate.

V. Matijošaičiui artimi šaltiniai BNS sakė, kad „Vičiūnų grupė“ yra nusprendusi iš viso nedalyvauti viešojo sektoriaus konkursuose ir net nebandys dalyvauti ŽŪM nuomos konkurse.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

tik

1 perveskit sostine ir prezidentui nereikes keltis nes Matijosaitis Kaunietis o Vilnius lieka Astravo pavoingoji zonoji o beto ten pilna lenku zydu chacholu ir kt tautybes romu tik ten palikti spec t su visais teismais ir /ir gobejais/ ir tegul jie ten valdo.....

...

"Pažadėjai - patiešijai, netesėjai - negriešijai"...

Kaunieciai

Kur ju pazadai ,Jie tikrai zadejo,kad mionisterija bus Kaune, kam atidelioti, juk reikia kad Kaunas turetu kuo pasigirti. Reikia butinai nors vienos ministerijos pagaliau ir Kaune, darbo vietu jaunimui bus, laukian ministerijos Kaune.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS