Gausėjantis būrys kandidatų į prezidentus S. Skverneliui nerimo nekelia | KaunoDiena.lt

GAUSĖJANTIS BŪRYS KANDIDATŲ Į PREZIDENTUS S. SKVERNELIUI NERIMO NEKELIA

Gausėjantis būrys kandidatų siekti prezidento posto ministrui pirmininkui nerimo nekelia - šis toliau ketina susikaupti į Vyriausybės darbus.

Paklaustas, kaip vertina Ingridos Šimonytės sprendimą dalyvauti pirminiuose konservatorių rinkimuose prezidento postui siekti, premjeras teigė komentuoti politikų sprendimo dalyvauti rinkimuose negalįs, kadangi šie kol kas nėra oficialūs kandidatai.

„Nė vieno kandidato aš kol kas nekomentuoju ir to, matyt, nebūtų galima daryti, kadangi kandidatai bus tada, kai apie savo apsisprendimą jie pareikš įstatymo numatyta tvarka, - Vyriausybėje žurnalistams sakė S. Skvernelis. - Surinks atitinkamus parašus ir gaus mūsų šalies piliečių pasitikėjimą ir taps kandidatais. Kol kas tai yra žmonės, kurie ketina arba yra pareiškę norą dalyvauti vienuose ar kituose rinkimuose“.

ELTA primena, kad pirmadienį buvusi finansų ministrė, pranešė sieksianti tapti naująja šalies vadove.

Politikė Seime susirinkusiems žurnalistams pranešė ketinanti dalyvauti Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) organizuojamuose atviruose, pirminiuose rinkimuose, kurių metu partija apsispręs dėl paramos kandidatui į prezidentus.

Prezidento posto 2019 m. sieksiantis diplomatas Vygaudas Ušackas pirmadienį taip pat paskelbė dalyvausiąs TS-LKD organizuojamuose pirminiuose rinkimuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

variokas

Ar Skvernelis kartu su Karbauskiu, Sirinskiene, Baskiene kvatotusi ir pritartu, zvelgdamas i garsiojo Skardziaus vaizdingai issiliejusia ir Seime viesai pademonstruota vaizdine (svajoniu svajone), seimo opozicijos susaudyma Lietuvos Seime?

Anonimas

O TURETU kelti NERIMA !!!!

Koks Skvernelis???

Išeis Matjošaitis su Ušacku. Nebent Skvernas padarys gerą ėjimą dėl prekybos plėšikų.Bet žinant kaip kolxoznikai savo darbus daro tai turbūt tik 'pasišvies' ir tuo pasibaigs
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS