Į nenumatytą posėdį kvietimą gavęs S. Skvernelis: deja, jo priimti negaliu | KaunoDiena.lt

Į NENUMATYTĄ POSĖDĮ KVIETIMĄ GAVĘS S. SKVERNELIS: DEJA, JO PRIIMTI NEGALIU

Premjeras Saulius Skvernelis praneša, kad opozicijos šaukiamame nenumatytame posėdyje nedalyvaus. Pasak jo, yra kitų, anksčiau suplanuotų darbų, o ir dalyvauti politinėse rietenose jis nenori. Premjeras, pabrėždamas, kad opozicijos yra žeminamas ir įžeidinėjamas ragina jam klausimus užduoti per Vyriausybės valandą Seime.

„Šiandien ir vėl opozicijos esu kviečiamas į Seimą. Deja, kvietimo priimti negaliu, nes darbotvarkėje – seniai suplanuoti darbai. Vykstu į Marijampolę, kur bus atidaryta Danijos langų ir lauko durų gamybos milžinės gamykla“, – feisbuke pirmadienį rašė premjeras.

„Savo pareiga pirmiausia matau konkrečius darbus ir veiklą, nukreiptus į mūsų žmonių gerovę – o ne politines rietenas artėjant rinkimams. Atsakymus opozicijai pateikiau jau kelis kartus iš Seimo tribūnos. Parlamentarai manęs gali klausti bet kada per Vyriausybės valandą Seime. Atsakymai pateikti ir raštu. Jei dar kyla klausimų, kurie susiję su Vyriausybės kanceliarijos veikla, juos galima pateikti ir į juos bus atsakyta“, – komentavo S. Skvernelis.

Savo pareiga pirmiausia matau konkrečius darbus ir veiklą, nukreiptus į mūsų žmonių gerovę – o ne politines rietenas artėjant rinkimams.

Premjeras kritikuoja opoziciją. Pasak jo, jam pateikti klausimai yra visiškai tušti, turintys vieną tikslą – premjerą įvelti į beprasmes diskusijas. „Visgi matau, kad opozicijai atsakymai visai nereikalingi. Tiesiog norima pasinaudoti proga ir velti mane į tuščias, beprasmes politines intrigas. Jei yra teisinių klausimų – juos visada gali išspręsti teismas, tačiau į jį kreiptis kažkodėl neskubama. Priešingai  – esu viešai įžeidinėjamas, žeminamas, man metami niekuo nepagrįsti kaltinimai. Jau atvirai kalbama ir apie mano interpeliaciją.

Puikiai suprantu, kad nusivylimas, jog Seimo rinkimus laimėjo „ne tie“, niekur nedingo. Bandymas organizuoti išankstinius Seimo rinkimus žlugo, dabar griebiamasi kito plano. Artėja net keli šaliai itin svarbūs rinkimai. Kai opozicija prieš juos neturi darbų, kuriais galėtų pasigirti, lieka tik vienas kelias – kuo labiau sumenkinti politinius konkurentus“, – feisbuke rašo premjeras.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Zaibas

Skraido varnas išsprogdintos akys ir nežino kur nutupti

...

Trumai ir aiškiai: "Pasak jo, jam pateikti klausimai yra visiškai tušti, turintys vieną tikslą – premjerą įvelti į beprasmes diskusijas". Taip kad - už sąmoningą ir metodišką kenkimą Valstybei reikia visai 'konservų' frakcijai Seime skelbti APKALTĄ.

aš manau OPOZICIJAI nereikia atsakymų ,

jų tikslas - kiršinti ir kelti rietenas , nes kitu atveju būtų matę premjero darbotvarkę ir posėdį kvietę kitą dieną . EILINĖ OPOZICIJOS VEIDMAINYSTĖ ? Langų ir lauko durų gamybos įmonė „Dovista“ ANTRADIENĮ oficialiai atidarė gamyklą Marijampolės laisvojoje ekonominėje zonoje (LEZ).Gamyklos atidarymo ceremonijoje dalyvavo ministras pirmininkas S. SKVERNELIS , ūkio ministras V. Sinkevičius, Danijos Karalystės ambasadorius Lietuvos Respublikoje Dan Edie Frederiksen, Marijampolės savivaldybės merė I. Lunskienė. IŠ .delfi.lt/verslas/verslas/langu-gamybos-milzine-atidare-gamykla-marijampoleje-idarbins-1000-darbuotoju.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS