Įsižeidęs S. Skvernelis vis dėlto ieško aplinkos ministro? | KaunoDiena.lt

ĮSIŽEIDĘS S. SKVERNELIS VIS DĖLTO IEŠKO APLINKOS MINISTRO?

Premjeras Saulius Skvernelis sako ieškantis kandidato į aplinkos ministrus.

„Ieškau nuolatinio aplinkos ministro. Perspektyvos priklausys nuo to, ar atrasim žmogų, kuris nori, gali ir turi visas reikalingas kompetencijas“, – antradienį žurnalistams Seime sakė premjeras.

Klausiamas, ar kandidatą teiks jau po prezidento rinkimų, premjeras atsakė: „Kai surasiu, tai teiksiu“.

Praeitą savaitę šalies vadovei Daliai Grybauskaitei atmetus pateiktą kandidatę Irmą Gudžiūnaitę, premjeras prezidentę apkaltino siekiu destabilizuoti Vyriausybės darbą, ir pareiškė, jog suderinti naujo ministro kandidatūros su ja bus neįmanoma.

S. Skvernelis tikina, kad pozicijos šiuo klausimu nepakeitė.

„Aš sakiau, kad tai sudėtinga, nes jei tokiais kriterijais bus vadovaujamasi, praktiškai prasmės (nėra – BNS) ir tikimybė, kad bus patvirtinta, nulinė“, – teigė premjeras.

Jis teigė, kad taip pat svarsto kitą galimybę – sujungti Aplinkos ir Energetikos ministerijas.

Laikinai aplinkos ministro pareigas nuo gruodžio pradžios eina energetikos ministras Žygimantas Vaičiūnas.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

mija

tauta palaiko skverneli--skelbejui jei pats tamsta palaikai svereli prezidentu , tai jau tavo problema ir nespresk uz visus

kaunietis

parasykit, kur svernelio pirmoji zmonz, kodel visa taip slepia

Anonimas

Už tautą nekalbėkit ir komentarų nerašykite aš niekuomet nepalaikysiu Skvernelio tai įžūlus milicininkėlis kartu su Karbauskiu melagiai,grobišiai,vaikų pardavinėtojai,pensininkų skriaudikai,gobšuoliai.Jie visi tik žiūri savo kišenes,o mes tik esame skurdžiai ir būsime jeigu jie liks prie to lovio.Nepavyko eilinės karbauskio mergos prastumti ir širsta.Labai puikiai prezidentė padarė,nes kaip padikalbėjo su panele ir puikiai pamatė kuo ji kvepuoja ir ar ji kompentantinga eiti tokias pareigas.Skvernelį ižeidė jog nepakluso jo ir karbauskio norų. Šauni prezidentė ir padarė puikiai nenusileido jiems.Skvernelis ir karbauskis privalo atsiprašyti prezidentės už įžeidimus.Ji mūsų prezidentė ir turime ją gerbti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS