Jau antras konkursas į Aplinkos apsaugos departamento vadovus – nesėkmingas | KaunoDiena.lt

JAU ANTRAS KONKURSAS Į APLINKOS APSAUGOS DEPARTAMENTO VADOVUS – NESĖKMINGAS

  • 3

Ketvirtadienį niekas nelaimėjo pakartotinio konkurso vadovauti Aplinkos apsaugos departamentui, konkursas į šias pareigas bus skelbiamas trečią kartą, pranešė Aplinkos ministerija.

Nė vienas iš šešių pretendentų nesurinko minimalaus konkursinio balo (6) – neatitiko Aplinkos ministerijos nustatytų kvalifikacijos ir kompetencijos reikalavimų.

Esant tarnybinei būtinybei, vadovauti departamentui paskirtas Vaidas Laukys.

Aplinkos apsaugos departamentas – naujai įsteigta biudžetinė įstaiga, ji tapo vienintele aplinkos apsaugos valstybinę kontrolę šalyje vykdančia institucija. Departamentas apjungė iki šiol atskirai veikusias aštuonias institucijas – regioninius aplinkos apsaugos departamentus.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

aldona

niekaip nafickas neranda tnkamos progos kaip draugeli sakalauska prastumpt. visuomenininkas tiek tesugeba, kaip bezdalus orevaikyt. O tuo tarpu tvarkieciu mafukai su savo statytiniais suka reikaliukus

Aha

atpirkimo ožiai ir Grybės panevali ikištam į Kl.LEZ-ą fortum šiukšliu deginimo kirogazui.Dabar kuomet Trumpas pasakė kad jie yra ruskiu projektas labai negražiai atrodo tiek Klaipedos savivaldybės geradejai jį palaimine, tiek Klaipedos aplinkosaugos štabas Birutės g.Buves direktorius turbūt pajuto svilėsius/jo laimei/ ir seniai dėjo į kojas.:D)

jieskomi

atpirkimo oziai uz ispjautus miskus....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS