Komentaras be komentarų | KaunoDiena.lt

KOMENTARAS BE KOMENTARŲ

Ketvirtadienį teisme perskaityti kaltinimai dėl nepilnamečių seksualinio prievartavimo ir tvirkinimo iki šio sausio 24-osios Seimo nariu buvusiam konservatorių atstovui Kristijonui Bartoševičiui.

Nuo praėjusios savaitės penktadienio Seimas turi už grotų reziduojantį narį: trečią kadenciją parlamentaras „darbietis“ Vytautas Gapšys politinės korupcijos byloje nuteistas puspenktų metų be laisvės. Anksčiau jis buvo pripažintas kaltu ir Darbo partijos juodosios buhalterijos byloje.

Beje, Seimui vadovauja pripažintų kaltomis dėl korupcinių nusikaltimų partijų lyderiai: parlamento pirmininkė – Liberalų sąjūdžio, jos pavaduotojas – Darbo partijos.

Praėjusią savaitę galutinai pripažinto kaltu dėl prekybos poveikiu buvusiam „Tvarkos ir teisingumo“ (vėliau – „Laisvės ir teisingumo“) pirmininkui, ketvirtą kadenciją parlamentarui Remigijui Žemaitaičiui praėjusią savaitę pradėta apkalta dėl neapykantą kurstančių jo antisemitinių pareiškimų.

Nuo praėjusios savaitės penktadienio Seimas turi už grotų reziduojantį narį.

Lapkričio viduryje Seimas panaikino septintą kadenciją – nenutrūkstamai nuo 1996 m. – parlamentaro Petro Gražulio neliečiamybę ir leido jį patraukti baudžiamojon atsakomybėn dėl tyčiojimosi iš LGBTQ bendruomenės. Pernai jis pripažintas kaltu dėl piktnaudžiavimo tarnybine padėtimi, nes veikdamas koldūnus gaminančios įmonės interesais valstybės tarnautojus skatino atlikti neteisėtus veiksmus. Ką tik Aukščiausiasis Teismas paliko galioti šį nuosprendį ir praėjusią savaitę Seime P. Gražuliui pradėta apkalta. Dar viena apkalta pradėta dėl to, kad, pažeisdamas Konstituciją, galimai balsavo už kitą Seimo narį.

Ketvirtadienį įtarimai pareikšti Jonavos merui socialdemokratui Mindaugui Sinkevičiui, jau trečiam savivaldybių čekiukų skandale.

Šią savaitę apskųstas nuosprendis buvusio Kauno savivaldybės administracijos vadovo Viliaus Šiliausko kyšininkavimo byloje.

Ir tai tik kelių pastarųjų savaičių mūsų valdžios kronika. Komentarų kaip ir nereikia. Tokius asmenis renkame ir ne vieną kartą sau atstovauti, leisti mums įstatymus. Kai kuriuos net 27 metus be pertraukos.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

che

ai, ai,.. ar vienas gražulis balsavo už kitą? o kaip su kita moterėle? jaai kaip ir nieko? nes priklauso neliečiamai partijai?

Anonimas

...straipsnyje ----viskas teisinga...tik tenka apgailestauti del dabartines Lietuvoje vadovybes....ne baisiausiame sapne nesusapnuotume tokius pabaisas ;ir is kur j i e ishsiveise? Ar nera puikiu ishsilavinusiu ZMONIU? YRA. Bet....

Klausimas

> tam-,,, taigi,,,-tai kad nereikia jokiems ...............Nori pasakyti, kad čia ne Kremliaus Anonimai, o mūsiškės Kremliaus šunaujos Anonimai rėkia? .............O, koks skirtumas, vistiek pagal Kremliaus diriguojamą melodiją rėkia?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS