Kultūros ministrė dalyvaus Edinburgo kultūros forume | KaunoDiena.lt

KULTŪROS MINISTRĖ DALYVAUS EDINBURGO KULTŪROS FORUME

  • 0

Kultūros ministrė Liana Ruokytė-Jonsson dalyvaus Edinburgo tarptautinio kultūros viršūnių susitikimo plenarinėse sesijose ir diskusijose.

Nuo trečiadienio iki penktadienio vyksiančio forumo temos – kultūra tinklaveikos pasaulyje, kultūra ir investicijos, kultūra ir gerovė, pranešė Kultūros ministerija.

„Tokio lygio renginiai yra puiki proga susipažinti su pasaulio kultūros politikos aktualijomis, platesniame kontekste pristatyti mūsų gerąją praktiką ir sprendžiamus klausimus, gauti naujų impulsų veiklai. Edinburgo festivalis yra puiki proga tokio lygio susitikimams“, – sakė L. Ruokytė-Jonsson.

Škotijoje taip pat numatyti ministrės darbo susitikimai su Škotijos vyriausybės kabineto kultūros, turizmo ir išorės reikalų sekretore Fiona Jane Hyslop (Fiona Džeine Haislop), viešosios įstaigos „Creative Scotland“, administruojančios valstybės paramą meno, kino ir kūrybinių industrijų projektams, einančiu vadovo pareigas Ianu Munro (Janu Munru), kitų Škotijos kultūros įstaigų atstovais. L. Ruokytė-Jonsson taip pat susitiks su Edinburgo miesto meru Franku Rossu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS